Bílá magie a Voodoo

Velké děkuji

Ahoj Monika a Pavol,

chcel by som sa Vam tymto velmi podakovat za roky spoluprace a za vysledok, ktory ma na konci nasej cesty cakal. Nebolo to so mnou jednoduche to priznavam, ale som rad, ze to za to stalo a konecne som naspat s mojou milovanou.
Momentalne som velmi stastny a nas vztah je ovela lepsi a jednoduchsi ako to bolo naposledy. Este raz velke Dakujem za to vsetko 🙂

XY

Super 🙂 a ospravedlnujem sa za meskanie… btw XY sa ku mne stahuje 😂

Milostní magie, děkuji

Mila Monika a Pavol s Marion.

Dakujem Vam za uzasny rok. Pod Vasim duchovnym vedenim som sa vydala na cestu, ktora mi velmi vela dala. Zo zaciatku som za Vami prisla s tuzbou po laske a zblizeniu sa s mojim partnerom. Pocas vasej pomoci sa nas vztah menil a to bolo uzasne. Vsetko, co Pavol povedal sa stalo. Vsetky rady, literatura, meditacie ma nakoniec doviedli k zmene, k mojej zmene. Vtedy som pochopila, ze vzdy treba zacat od seba a druhi ludia sa pridaju, prijmu pripadne zareaguju. S mojim vtedajsim priatelom uz nie sme spolu, ale ako hovorila Monika a Pavol, ze pride aj niekto iny a ja budem mat moznost sa rozhodnut... tak sa aj stalo. Teraz som spokojna, vyrovnana a tesim sa na dalsi zivot,lebo viem, ze svoj pokoj viem ovplyvnit. Dakujem Vam, ste uzasni ludia, moji ucitelia a blizke bytosti.

S laskou XY

Pozdrav, prosba

Ahoj Pavol,

ako sa máte? Darí sa Vám, ste zdraví? Nie je deň dňom, ked si na vás nespomeniem. Poznám Vás už roky, Vašu prácu, prešli ste so mnou toho vážne veľa a vždy som sa na Vás obracala, keď mi bolo najhoršie, boli ste jediný kto mi rozumel. Prešla som si dlhú cestu a nebyť Vás nie som dnes tam, kde som a určite už aj s iným uvažovaním a myslením a musím Vám dať za pravdu, že som bola veľmi tvrdohlavá a bojovala, namiesto prijatia vecí, tak ako sú. Nie, ale vždy, keď sa daná vec deje jej rozumieme a vieme ju prijať a prejsť tým obdobím. Poznám Vás s Monikou od začiatku roku 2014, krásne roky, knihy čítam stále, už pozerám dopredu a nie do minulosti, v nej už nič nové nenájdem, pitvala som ju dosť. Meditujem, občas i s myšlienkou na Vás a jóga je mojím parťákom a ostane to tak do konca života Happy. Covid bola a je nepríjemná vec, ale vďaka nemu som si o sebe uvedomila viac vecí a začala sa mať rada taká aká som, dokonca som si prestala farbiť vlasy Laugh. Nejak som dospela v tom dobrom slova zmysle.
No a teraz k jadru pudla, prečo som sa tak zrazu ozvala? …



S úctou a láskou

XY

Děkuji za meditaci

dakujem-za-meditaciu-2021

Monika, ďakujem krásne za moju návštevu, za stretnutie s tebou a nádhernú meditáciu vo vašej záhradke.
Je tam naozaj nádherne, dlho si ten obraz udržím v sebe.
Taká, aká si krásna zvonka, si aj zvnútra. ❤️
Ďakujem, že si, ste… stále so mnou 🙏
XY

Podekovaní od klienta

podakovanie-od-klientaPrajem Vám krásny deň Pali.

Dlho som premýšľal, čo urobím s tou knihou, „ktorú mám tak rád", tak som si povedal, že aby bola rovnováha nastolená v štýle: „Vy ste dal mne, ja Vám to vrátim". V dobrom slova zmysle samozrejme.

Tak som si uvedomil, že vy ju vlastne máte, tak Vás chcem týmto poprosiť, aby ste ju daroval niekomu, komu možno pomôže viacej ako mne. Keďže Vy viete kvôli komu som to čítal a koho mi to pripomína, určite chápete to, prečo sa jej tak mile rád vzdávam.

Ďalej Vám posielam ako poďakovanie za záchranu môjho krku fľašku toho, čo mi ho zachránilo plus zázvorovo-kurkumový zázrak so štipľavou paprikou, o ktorom ste hovoril, že ho žiaľ u Vás nedostať. Potom dajte vedieť, či Vám to chutilo.

No a ako posledné je obálka, ku ktorej je moje vysvetlenie. Nedávno sa v práci stala nehoda, pri ktorej som nechtiac niečo poškodil avšak nie tak, aby to bolo zjavne viditeľné, tak som poprosil boha, že ak sa na to nepríde, kto to bol a koho to je vina, že rovnakú finančnú čiastku toho „akoby to bolo nové", aj keď nebolo, dám na charitu a tam, kde treba. A keďže sa veľmi do toho nevyznám, ale viem popravde to, že napríklad „X", ktorý tak radi propagujú v médiach patrí Y a ja nebudem podporovať a dávať peniaze bohatým, aby boli ešte viacej pri peniazoch! Tak som sa rozhodol, že výber nechám na Vás.

S pozdravom