Bílá magie a Voodoo

Milostná magie - děkuji

Drahý Pavol Happy)).

Jsi machr Winking). Otevírám se tomu a je to nádherné. První muž, co mi řekl, že jsem výjimečná a že takových lidí je málo. Ani ve snu by mě nenapadlo, že se budu setkávat s XY. Vidíš to jméno tu zůstalo, jen Bůj ví jak to je opravdu Happy. Všechno je takové přirozené. Vím, že musím odhodit pochybnosti a naučit se tomu důvěřovat, v tom mám takovou malou mezírku Happy. Možná je to tím, že je známý.

Medituji a těším se a děkuji za každou společnou chvíli za ten krásný zázrak, že jsme se střetli a věřím, že i on to cítí stejně Happy. 💖

Děkuji bílá magie

Marion, ty šťastné momenty od té doby, co tě znám! A obzvlášť včera a dnes jsem se objala s tolika milými lidmi, kteří mě podpořili a motivovali. Nikdy bych nevěřila, že ještě něco takového zažiji. Och, velmi se těším, až tě znovu uvidím a velmi velmi silně, ale velmi silně tě obejmu. Teď se mi trošku rozbušilo SRDCE.
Mám tě velmi ráda, můj malý strážný andílku👼❤️💋
Už pomalu myslím i navzdory strachu pozitivně, protože jsem velmi šťastná, a ty jsi mi dala tak hodně, hodně energie.

Děkuji Happy

Ahoj Pavol,

velmi velmi velmi děkuji za dnešek/tedy už včerejšek Happy… Ten čas strávený s tebou mi dodal strašně hodně energie, a radosti, a pozitivna… dokážala bych si s tebou povídat asi ještě dlouho a dlouho… Je mi tak příjemně, že se mi ani nechce usnout, tak ležím a koukám do stropu a už začínám mít křeče v tváři z úsměvu Happy

Také jsem velmi vděčná za možnost potkat Marion - i když jsme toho mnoho nenamluvili - teď se mi už bude na ni soustředit při meditacích mnohem mnohem snáz. Předej jí prosím pozdrav a že také velice děkuji za meditaci v zahrádce…cítila jsem se po ní velmi oddechnutá.

A děkuji za radu ohledně cigaret…motivoval jsi mě silně…začínám hned zítra Happy.

Těším se tak strašně…sice přesně ani nevím na co nebo z čeho…ale prostě těším…Happy

Tak zatím ahoj
XY

SMS: Milostná magie

Ahoj Marion. Můj muž je nazpět. Moje vděčnost nezná hranic.

Exorcismus

Milá Marion a Pavol ❤️
chtěl bych vám ještě jednou srdečně poděkovat za vaši podporu a pomoc, které se mi dnes od vás dostalo díky vaší pozitivní energii. Můj klid, energie, vnitřní mír, zdraví prostřednictvím černé magie utekly ode mně k nepřátelům, a především za mír, lásku a možnost opětovného vidění mého syna.
Obzvlášť bych chtěl poděkovat i za další dobrý tip na Lurdy ❤️❤️.
Přeji vám ze ❤️ šťastnou cestu domů.

Hodně lásky a do brzkého shledání XY ❤️ 💋💋💋💋