Bílá magie a Voodoo

Všechno nejlepší k narozeninám

Ahoj Monika,

zelam ti dodatecne vse najkrajsie a nejlépe k narozeninám 🙂 ať se ti daří a ať nadále přinášet dobro lidstvu tvou krasnou prací 🙂 moc si pomohla i mně za co ti velmi dakujem 😘

Děkuji za tvou pomoc

Ďakujem za Tvoju pomoc
Nejdražší Marion!

Rada bych se Ti předem poděkovala za Tvou pomoc - PODPORU. Si takový úžasný člověk, vnímám tolik lásky, teplého srdce, hluboce se mě to dotýká. Není to žádná samozřejmost, takový jedinečný člověk, jako jsi Ty. Poznali jsme se - nejdříve telefonicky, ale brzy i osobně. Děkuji Ti z celého srdce předem za Tvou práci v lásce a doufám, že jako drahá Marion udělá brzy zlom, tak na konci tunelu se objeví světlo. Miluji XY tak velmi a děkuji za Tvou láskyplnou, cennou práci, která, ano - tak to cítím - jako Ty - zálibu X + Y - přinese životaschopnou lásku v jednotě.

DĚKUJI DĚKUJI DĚKUJI předem za Tvou láskyplnou práci v a z lásky. Objímám Tě. Svírám Tě velmi silně!

Tvá XY

Řij. 18- 2017

Kompliment

Náhodou jsem našel vaši stránku.

Přestože na facebooku je hodně nesmyslů na téma magie, hermetické gnostiků, přečetl jsem si vaši domovskou stránku a na 95% mohu potvrdit, že vše, co tu píšete, je pravda.

Je hezké, že existují skuteční znalci ❤️

Hodně úspěchů a jen tak dále

XY

Ďakujem za všetko

Ahoj Pavol,

po delším zvážení chci poděkovat za krásných půl roku života, který jsme spolu energeticky strávili, musím ale naší spolupráci v této fázi z krásných osobních důvodů ukončit.
Vím, že mě pochopíte a moc ráda Vás uvidím v přátelském duchu, je ale čas jít po svých a plně se osamostatnit. Děkuju za vše, opravdu za vše. Moc se těším na naše další setkání, at už zde nebo v budoucím životě.

S láskou, XY.