Bílá magie a Voodoo

Ďakujem mágia lásky

Ahoj Monika,

chcela by som Vám vyjadriť obrovské ĎAKUJEM, za všetko, čo ste pre mňa spravili a za všetok čas, ktorý ste mi venovali. Bolo to pre mňa veľmi zaujímavé, a zároveň vďaka knihám veľmi poučné. Viem, že sa Vám poslednú dobu so mnou moc dobre nespolupracovalo/nekomunikovalo za čo sa veľmi ospravedlňujem, ale spravila som všetko podľa inštrukcií, ktoré som dostala. Neviem, ako to pôjde ďalej s M., no uvedomila som si veľa chýb, ktoré som alebo sme robili, a vyzerá to byť na veľmi dobrej ceste. Začali sme spolu omnoho viac komunikovať, boli sme v nedeľu na rodinnej oslave, na ktorú ma v ten deň pozval. Ďakujem Vám obom - Tebe aj p. Malenkýmu, ktorý dúfam, že nebude na mňa spomínať až tak v zlom Happy. Ak by si mu mohla odovzdať moje poďakovanie, bola by som rada. Si veľmi milá a ochotná a rada som ťa spoznala. Rada som spoznala takých ľudí ako ste Vy - je zvláštne to, čo robíte, no zjavne to funguje a čo je asi najdôležitejšie: pomáha a učí ľudí.

Ešte raz Vám posielam veľké ĎAKUJEM!!!

A prajem Vám všetko dobré do budúcna.

S pozdravom Hana Happy

Kytice květin

2013_10_Salzburg
Milá Marion,
provázíš mě už celý jeden rok a jsem velmi šťastná, že existuješ. V těžké životní situaci si byla pro mě velkým přínosem a vím, že se na Tebe můžu vždy spolehnout!
Touto cestou bych Ti ráda za vše ještě jednou poděkovala a přeji ti hodně radosti s těmito květinami. Posílám pozdrav ze Salzburku! Judith

Děkuji bílá magie


2013_10_r
Milá Marion
přišel čas, abych se Ti za všechno poděkovala, 1000000 x děkuji za tvůj čas a úspěšnou práci !!!!!
V lednu jsem se na Tebe v zoufalé situaci obrátila, protože jsme se s partnerem již podruhé rozešli a já jsem ho nechtěla ztratit. Už po prvním úvodním rozhovoru s Tebou a Tvém konstatování, že L. a já budeme v krátkém čase opět spolu, jsem se cítila mnohem lépe. Každodenní meditace, které jsi mi doporučila se okamžitě staly neodmyslitelnou součástí mého každodenního života a jasně jsem viděla, jak dobře na mě působí a jak se pomalu stávám vyrovnanější a klidnější. Ale především mi velkou sílu dodávaly pravidelné telefonáty s Tebou, při kterých si mě vždy znovu a znovu ujistila, že vše je v nejlepším pořádku, i když jsem byla někdy netrpělivá a byla jsem úplně na dně. Třešničkou na dortu pak byla i osobní návštěva u Tebe spojená s meditacemi a rozhovory v červenci. O tři týdny později, přesně tak jak jsi mi předpověděla, jsme měli L. a já k sobě opět blízko a milujeme se tak, jako by se nikdy nic nestalo. Děkuji, děkuji, děkuji!
Teď bych měla na Tebe ještě jednu mou prosbu, a to ať náš další úkol na zesílení magie lásky je stejně úspěšný dokud naše práce nebude korunována otázkou všech otázek od L. Nicméně jsem si tebou naprosto jistá! V každém případě na sobě i nadále pracuji a jsem Ti vděčná za veškerou podporu, které se mi od tebe dostává.
Tisíc pozdravů - i pro Pavla.
Tvá vděčná a šťastná R.

Milostná magie - děkuji

Ahoj Marion, můj muž je zpět! 1000 krát děkuji, tentokrát již využiji mou šanci! K. ♥

Ďakujem od Silvie

Osobné vyjadrenie a poďakovanie magičke a právničke Monike Slivovej.

V tomto krátkom liste, by som chcela uviesť pár krátkych viet ukončených poďakovaním. List je venovaný jednej dievčine, ktorá má nielen krásne srdce, ale aj vnútro. Monika, je žena, plná lásky a energie, ktorú vie rozdať každému človeku v jej blízkosti. Táto žena s čistou aurou a zmyslom pre pochopenie a priamosťou, je veľmi dobrou konzultantkou, do svojej práce zasväcuje hlavne srdce, chuť, zmysel, intuíciu, pochopenie a hlavne vzájomnú komunikáciu a spoluprácu. Jej práca je ohodnotená týmito slovami, ktoré jej týmto listom vzdávam a z celého srdca jej ďakujem za to, že vie človeka naviesť správnou cestou, ktorá nikdy ľahká nie je. Ale má zmysel…

S úctou a vďakou Silvia S.