Bílá magie a Voodoo

Nájdenie životnej partnerky - ďakujem

Na začiatku našej spolupráce som nevedel, čo čakať a vzal som to z pozície tréneri vs zverenec. "Dobre, dajte mi pokyny ja ich budem robiť a bývalka sa ku mne nejak vráti.“ To bolo moje zmýšľanie v prvé mesiace. No už po pol roku som zistil, že sa niečo vo mne mení a vravím Pavlovi "aj keby sa bývalá ku mne nevráti, tak chcem pracovať na sebe... Ako týždne plynuli z večera do rána sa v mojom živote objavila nová žena Wauuuu... Rozplýval som sa nad ňou a spočiatku aj nad energiou medzi nami, ale opak bol pravdou.

Postupne ma to od nej ťahalo preč, ale Ego opäť nechcelo, stále sa vracalo, prestal som na sebe pracovať a bol opäť na začiatku. Moja duša na mňa z môjho vnútra kričala. Opäť som sa vrátil k práci na sebe, literatúra, duchovné praktiky, joga, zmena životného štýlu, prežívať pocit zamilovania aj keď som bol sám a vtedy to prišlo. Stretol som Ju. Ženu, ktorú som tento život stretnúť mal, preto aby sme sa vzájomne spolu učili, posúvali vpred, tvorili a v neposlednom rade sa ľúbili a milovali. A taktiež prekonávali životné skúšky, či už vzťahové alebo aj individuálne. Veď predsa aj to patrí k životu a k nášmu rastu, ako sa vysporiadame, a ako sa na dané skúšky budeme pozerať. A ako viem, že je ona tá pravá? Moja duša mi to pošepkala. Zvnútra ma pohladila a nádherne sa upokojila. A keď sme spolu, stále mi pošepne….

XY

Mágia lásky - veľké ďakujem

Dalsi den odisiel manzel na povinne skolenie do zahranicia a potom mal este jedno poobedie stravit s nami kym zase odleti prec do svojho noveho domova. Bohuzial let zo skolenia bol zruseny tak sme riesili ako to zariadit aby ho deti este videli a on navrhol ze by mohol prist z letiska k nam na dom a prespat na gauci aby s nimi dalsi den mohol chvilu byt...a zrazu som postrehla ze jeho komunikacia sa a meni a ja tiez odpovedam tak ako volakedy, s lahkostou, neriesim co pisem ani to ze su tam dvojzmysly a zabavam sa. Nakoniec sme sa uz ten vecer dohodli ze si prebookuje lety a pojde prec az o 2 dni neskor a pisali sme si az do momentu kym prisiel. A v ten vecer sme sa dali znova dokopy a odvtedy sme spolu stastni ako nikdy predtym.

Samozrejme ja na sebe musim stale pracovat, ale naucila som sa za ten rok aj cosi velmi vela - o svojich problemoch rozpravam s nim a nie inymi, uzivam si zivot a chvile s nim, vela sa rozpravame a postupne podvedome sa aj moj manzel zacal zaujimat o literaturu, ktoru citam ja. Ked sme sa o tom raz bavili povedal mi ze ten moment po telefonate s Pavlom ked som sa smiala s detmi bol moment ked si uvedomil, ze este mame sancu, ze toto je ta zena ktoru spoznal.

Viem, ze tento email je velmi dlhy a chaoticky, ale mozno pomoze niekomu kto si prechadza tym cim som si presla ja. A hlavne ma vyjadrit moje velke DAKUJEM za to ze pri mne stojite, ze ste ma tak vela naucili a stale ucite.

Verim, ze vsetko v zivote sa pre nieco deje a preto som aj ja mala najst Vas aby ste mi ukazali inu cestu zivotom Happy

Prajem Vam krasny den, a tesim sa ked Vas budem znova pocut.
Vasa
XY

PS: kludne mozete dat na strranku ako vzdy len prosim bez mojho mena Happy dakujem este raz

Pochopenie

Dobré ránko Monika a Pavol 🌞 Rado sa stalo a ja ďakujem 💓

Vďaka vám som dnes počas meditácie konečne pochopila a precítila tieto slová:

"Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá, nezávidí, láska sa nevystatuje a nenadúva;" nie je neslušná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nezmýšľa zle,"neraduje sa z neprávosti, ale teší sa s pravdou; "všetko znáša, všetkému verí, všetkého sa nádejá, všetko pretrpí."

Krásny víkend 🍀🌞🙋🏻‍♀️

Manželka je späť - ďakujem

V prvom rade chcem úprimne poďakovať Pavlovi, Monike a celému tímu Bielej mágie.

Odkedy som začal spolupracovať s týmito Odkedy som začal spolupracovať s týmito úžasnými ľuďmi môj život sa veľmi zmenil. Nebolo všetko ľahké a nešli veci tak rýchlo ako som čakal, čo som ale pochopil neskôr, že obmedzenia boli na mojej strane. Až neskôr som pochopil, že samotná cesta je cieľ. Pre všetkých, ktorí rozmýšľajú, či využiť služby Bielej mágie viem povedať za seba, že čo vám sľúbia, to aj dodržia a výsledok bude taký, aký sľúbili. Je len na vás, ako dlho to bude trvať. Ja som ich oslovil ohľadom mágie lásky a všetko, čo sľúbili sa stalo. Jediný, kto to oddiaľoval som bol ja. Ďakujem im, že sme s manželkou opäť spolu. Nikdy predtým som neveril na mágiu, až kým som ich nestretol a zažil som ich schopnosti na vlastnej koži. Dôvod, prečo som ich oslovil - topiaci sa aj slamky chytá a poviem vám toto moje rozhodnutie bolo najlepšie, čo som mohol urobiť.

Naša spolupráca sa nekončí a sú aj iné oblasti v mojom živote, ktoré chcem zmeniť a vylepšiť a už teraz viem, že všetko záleží na mne, lebo ich práca je 100%. Ešte raz s obrovskou pokorou ďakujem Pavlovi, Monike, Darinke a celému tímu Bielej mágie.