Bílá magie a Voodoo

Děkuji za spolupráci

Toto můžete zveřejnit iv knize hostí😀

Milí tým bílé mágie😀

Srdečně děkuji za láskyplnou a milou spolupráci v mém případě. I když je to velmi těžké, musíte vždy věřit, že všechno přijde tak, jak si to tak velmi přejete. 🙏🏼 S tvou pomocí Marion to zvládneme.👍🏽

Děkuji vám za to, že mě vždy pozitivní povzbudíte ai celému týmu na telefonu 📞 Všichni tví spolupracovníci jsou vždy velmi milí, mnohokrát děkuji a přeji slunečný víkend 😊

Děkuji za vše

Ahoj milá Marion…

teď už uplynul nějaký čas, a chtěla bych Ti říct, že vše je v pořádku. Někdy tomu téměř nemohu uvěřit. Myslím na Tebe každý den a každý den jsem Ti velmi vděčná. Doufám, že se máš dobře.

Mnoho srdečných pozdravů Ti posílá XY

Podnikání - děkuji

Dobrý deň Monika a Pavol,

děkuji Vám velmi pěkně. Já to i v podvědomí tušila, že bych měla jít tímto směrem ale už jsem byla zmatená z toho všeho, jak jsem soustavně nad tím přemýšlela. Potvrdili jste mi to, co jsem cítilaH. Děkuji Vám ze srdce a jdu na změně pracovat.
Je zajímavé jak se dokáže problém vyřešit. Přestože jsem řešení tušila, potřebovala jsem, aby mě v tom někdo ujistil.
Zdravím Vás a ještě jednou děkuji.
P.S. Literaturu si určitě naštudujemHappy

XY

Pozitivní změna

Milá pani Malenky 😊

Cítím se opravdu dobře! Jsem zcela uvolněná a těším se na to, co príde😊. Již velmi se těším na moment, kdy budu moci XY konečně vzít do náruče. Cítím v sobě sílu, která je nepopsatelná. Je hezké zažívat a cítit tento * klid, radost, lehkost, odvázanost a energii * 😊😊😊. Nedokážu si už ani vzpomenout na to, kdy jsem naposledy byla taková šťastná sama se sebou😊🍀. Cítím jen to, že je to "teď" intenzivněji, než kdykoliv předtím. Život a moje práce mi znovu dělají radosť😊.

Jsem vděčná za tuto bolestnou zkušenost s XY, protože díky tomu jsem poznala Vás, a to je to * NEJLEPŠÍ *, co se mi mohlo stať💐🎁 !!! Cítím, že je o mě u Vás dobře postaráno ♥️ ️ !!! Vaše magie, meditace a čtení mě přivedly k sobě samej😊. Postupně se lépe poznávám a tak si buduji vztah k sobě samé. Díky Vám jsem se naučila, jak důležité je odpustit a nechat něco jít, a jaké je hezké být vděčný. Toto vše mělo přijít, abych Vás poznala a mohla jsem na sobě pracovať💛🧡 ♥️ ️😊..

Děkuji Vám z celého srdce ♥️ ️, za Vaši důvěru, Vaši pomoc, úsilí, podporu, povzbuzení a trpělivost při všech mých otázkách, které vždy mám.

Děkuji vám za to, že jste mi vždy dodali odvahu a sílu. Velice vám děkuji za to, že jste tu vždy pro mě♥️😘💐

Hezké, že existujete♥️😘💐☘
Objímám Vás velmi silně, z celého srdce♥️