Bílá magie a Voodoo

Blízkost je mnohem intenzivnější

Vážená paní Daghan-Malenka,

předtím než se vám o 14 hodině telefonicky ozvu, posílám Vám v předstihu mou zprávu o vývoji situace.
Víkend jsme strávili v Černém lese. Z vnějšího pohledu vypadá být vztah mezi XY a mnou stejný jako před několika měsíci, ale na jiné úrovni se toho hodně změnilo. Přistupujeme k sobě pozorněji, mnohem více si povídáme, neobáváme se zajít ani do výměny názorů. Blízkost je tedy mnohem intenzivnější a také vážnější. Máme skutečně takový pocit, jako kdybychom byli spolu už celé věky. Vypadá to tak, že budoucnost prožijeme společně, on mě celou noc drží v objetí, spolu se koupeme a sprchujeme, a právě všechny tyto věci děláme zcela přirozeně, tak jako to dělají i jiné páry ...
Do brzkého shledání! S pozdravem

Milostná magie - probíhá

Začala jsem každý den meditovat a 2-krát do týdne si dělat koupel ve slané vodě. Meditace pro mě představovala zcela novou zkušenost. Už po krátkém čase jsem tu docílila malé úspěchy, začala jsem být vyrovnanější a trpělivější. Kvůli mé nervozitě pociťované v žaludku jsem musela užívat tabletky, ale postupně jsem je mohla v tomto čase vysadit.

Znovu jsem našla své vnitřní "já" a na mé okolí nyní reaguji jinak. Mezitím si mé okolí také všimlo, že jsem se pozitivně změnila. Jsem veselejší, optimističtější a těším se ze života. Úplně jsem nabitá novou energií. Díky této znovu nabyté radosti ze života poznávám spoustu nových lidí a staří známí si znovu hledají na mě kontakt. Samozřejmě existují také momenty, v nichž se do sebe zahloubal a můj ex-partner mi tehdy velmi chybí. Někdy je tato touha tak silná ... Když mě někdy znovu propadne strach a netrpělivost, tak víš pro mě najít ta správná slova.

Číst více...