Bílá magie a Voodoo

Správa od bývalej klientky

Milá Mončo a Pavle, obracím se na Vás s prosbou ohledně tipu na osobní ochranný amulet. Věděli byste mi poradit někoho, kdo se tím zabývá? Snažím se dál meditovat, přečetla znovu Tajemství a Zákon přitažlivosti. Myslím, že jsem si konečně přiznala spoustu věcí z minulosti. A především jsem zjistila, proč moje magická práce, když jsem řešila vztahy nevycházela. Vůbec jsem nevěděla, co chci. A nakonec vlastně Vaše i moje snaha vyšla. Našla jsem partnera snů, kterého netoužím vlastnit, ani od něj nic neočekávám. Jednoduše mnohé jsem teď znovu pochopila 🙏🏻 Teď je na čase zaměřit se na prosperitu, kterou tak dlouho řeším. Zatím ještě nemohu naplno využít Vaší nabídky pomoci, ale pracuji na tom, abych Vás o ni brzy mohla požádat 🙏🏻 Přeji krásné podzimní dny ❤️🍂 XY

Pozdrav z dovolenky

Ahoj Monika, tak ako som sľúbil a dal slovo, že Vám pošlem z dovolenky dačo, tak chlapské slovo treba dodržať - vždy! Čiže Vám posielam každému po pohľadnici, magnetke a 7 pesos pre šťastie. 🙂 P.S.: Plánoval som viacej, ale žiaľ prišlo ku komplikáciám, ako som Ti to už spomínal. Mám Vás nesmierne rád a ďakujem za všetko Tebe aj Pavlovi. 🙂 XY

Veštení

Dobrý deň Monika a Pavol, ďakujem pekne za zaslanie. Vašu meditáciu, ktorú ste mi v minulosti poslali, počúvame doteraz a máme ju radi. Som vďačná za všetko. Knižky zasielané v minulosti som precitala myslím všetky, ktoré ste mi odporučili, okrem knižky Zasvätenie. Tiež s prestávkami sa venujem jóge i meditácii. Do práce som chodievala okolo 6 ráno a vracala som sa medzi 6-7 večer. Nie vždy sa mi dalo sa venovať všetkému, čo som chcela. Vážim si odporúčania, ktoré ste mi napísali a ďakujem za ďalšie knižné tituly. S úctou XY

Najdenie životního partnera

Ahoj Monika, posielam Ti recenziu. Prepáč, že tak neskoro, ale fakt som mala vždy program a až včera večer som sa konečne k tomu dostala. Chcem sa touto cestou poďakovať Palimu, Monike a celému tímu za ich skvelú prácu, za to, že mi pomohli nájsť môjho životného partnera, s ktorým si môžem vybudovať rodinu a byť tak šťastná. Bolo to náročné, trvalo dlhší čas, pár rokov, kým sa nám podarilo dosiahnuť cieľ, ale nakoniec sa predsa úspešne podarilo. Láska je ten najkrajší pocit na svete a stojí za to, aby sme si ju nejakým spôsobom získali alebo vytvárali. Ďakujem za rady do života, keď som bola na „križovatkách v živote" a nevedela som sa rozhodnúť ako ďalej. Všetko išlo s vašou pomocou ľahšie a tým správnym smerom. 🙂 Ďakujem aj za typy na knihy, ktoré som si mohla čítať, vzdelávať sa a posúvať sa tak v živote ďalej. Každá rada sa cení. Ďakujem vám aj za pomoc pre môjho brata, ktorý mal pred tromi rokmi dopravnú nehodu v zahraničí, našťastie bez ujmy na živote, ťažko to znášal, bál sa, že akú veľkú škodu bude musieť uhradiť, ale nakoniec výsledok sa zmenil na ešte lepší výsledok, ktorý ani nečakal a potešilo ho to. Obdivujem vás za to, ako pomáhate ľuďom a zároveň vám fandím, aby ste aj v tejto skvelej práci pokračovali naďalej. XY Ahoj Monika, akurat som Ti isla napisat, ze som Ti poslala mail 😁, ale som rada, ze si si ho vsimla a ze vas to potesilo. Urcite sa ozvem sem tam, napisem, aj ja som zvedava, co ma dalej v zivote caka. 🙂 Sorry, ze mi to tak dlho trvalo, ale stale som bola zaneprazdnena a konecne som si nasla cas k tomu.

Poděkovaní

Dobrý den,

pane Pavle, přeji Vám spolu s ostatními členy týmu krásne Vánoce naplněné především láskou, klidem, rodinnou pohodou a zdravím. Ještě jednou Vam ze srdce dekuji za dosavadní spolupráci. Opravdu hodně mi to dalo a pořád dává a díky Vam se na ten svět dívám úplně jinak, nejen s pokorou, láskou, ale i vědomím, že vše se děje jak má. Protože i negativní situace, které se nám odehrají, tak jsou skoro vždy vykoupeny i tou hezkou stránkou. Záleží jen na úhlu pohledu.

Ďakuejm za krásny rok

Ahoj Monika,

prajem aj ja Vám úprimne všetko dobré v novom roku a ďakujem, že ste mi pomohli spraviť krásny rok aj ten predošlý 🙂.

XY

Špeciálne poďakovanie Pavlovi a Marion

Milý Pavol,

Blížime sa ku koncu roka i k začiatku novej dekády (aj keď čas je ilúzia). Chcela by som využiť túto príležitosť a poďakovať Tebe i Marion za všetku Vašu pomoc. Nikdy som nehovorila s Marion, len vo sne, ale cítim, že sme sa museli poznať v minulých životoch.

Som tak vďačná za Božiu milosť, že sa naše cesty stretli a vďačná za Vaše vedenie a podporu Vás oboch. Včera som čítala Marionin príbeh na webstránke a bola som dojatá i inšpirovaná jej schopnosťou povzniesť sa nad svoje ťažkosti a vyžarovať svetlo uzdravenia. Úplne som sa stotožnila s tou časťou, v ktorej hovorí, že pochopila dôvody svojho utrpenia a ako jej to dalo schopnosť empatie s tými, ktorí vstupujú do jej života.

Ozvalo sa vo mne, že by som aj ja rada napísala svoj príbeh o vplyve mágie lásky na môj život. Ak aj vy chcete dať svoj život do poriadku, neváhajte využiť webstránku a podobne ako ja urobte tú zmenu so sebou:

Keď som prišla k Pavlovi a Marion, bola som zúfalo smutná, závislá na láske a hľadajúca spôsob, ako vyriešiť problémy vo vzťahu s mojim bývalým. Hľadala som mágiu lásky v očakávaní, že ma môj bývalý bude znovu milovať.
Za rok a pol čo som bola klientkou Pavla a Marion, sa môj život výrazne zmenil. Keď som ich požiadala o pomoc, nemala som stálu prácu ani peniaze. Cítila som sa neužitočná, bez cieľa a naozaj mi nebolo dobre. Je jednoduché pochopiť, ako bol môj vzťah k sebe toxický, pretože som sa zúfalo snažila udržať si toho človeka, dúfajúc, že ma to urobí šťastnou. Môj bývalý bol rovnako stratený, takže sme boli ako dvaja žobráci, prosiaci jeden druhého o lásku.

Nechápala som, že láska je sila, ktorá vytvára samotnú štruktúru vesmíru a že je to niečo, k čomu máme všetci prístup. To je to, čo mi došlo až vďaka odporúčaniam mojich dvoch sprievodcov na tejto ceste. Ich mágia lásky je veľmi silná, vyžaduje si však skutočnú ochotu pre zmenu od človeka, ktorý sa na cestu vydal.

Spočiatku bolo pre mňa veľmi ťažké pochopiť, čo mi odporúčali, pretože som zápasila so svojim egom a bola som ako ochromená silou negativity svojej vlastnej mysle. Ale nikdy nezabudnem... po troch mesiacoch od začiatku našej spolupráce, som sa jedného dňa zobudila a cítila som sa úplne inak. Bola som tak šťastná a plná svetla. Ani sa nepamätám, kedy to bolo naposledy, čo mi bolo tak dobre. Tiež som si uvedomila, ako inak na mňa reagovali ľudia. Muži mi venovali pozornosť, a na oplátku očakávali moju pozornosť. A nielen muži, ale aj ostatných ľudí ku mne niečo priťahovalo. Začala som sa cítiť sebaisto, a vôbec všetko bolo ľahšie. A život sa začal meniť.

Teraz, takmer po roku a pol od začiatku spolupráce s Pavlom a Marion, je môj život úplne iný. Mám novú prácu, ktorú milujem a súčasne pomáham druhým. Mám veľa nových priateľov, ktorých som takto stretla a ktorí zmýšľajú rovnako pozitívne ako aj ja a to ma podporuje. Dokonca aj vzťahy s členmi mojej rodiny sa stali viac pozitívnymi a akoby opravdivejšími. Pokiaľ ide o muža, ktorý bol vlastne katalyzátorom zmeny v mojom živote, je to tiež iné. Je späť a vzťah je iný. Je milujúcim a láskavým mužom. Ja teraz rozhodujem, či s ním chcem byť, a že je to moja voľba. Už sa necítim závislá na žiadnom vzťahu, ktorý by mi mal poskytnúť šťastie, pretože som šťastná sama so sebou. Uvedomujem si, že pokiaľ budem na svojej ceste pracovať na sebe, a byť v spojení so svojou Dušou, bude môj život naplnený radosťou.

Ďakujem Vám, Pavol a Marion, za toto požehnanie.

Vstupujeme do nového roka. Želám Vám pokoj, šťastie, radosť a všetko, čo si skutočne želáte.

Teším sa z tejto krásnej cesty a otváram sa jej.

S láskou a veľkým objatím,
XY

Veľké ďakujem

Monika, Palko.

Chcem sa Vam z uprimneho ❤️ podakovat za vsetko, co pre mna robite, za vsetku pomoc podporu. Viem, ze to nemate so mnou lahke a preto Vam patri velke moje DAKUJEM! 🎅🤶❤️ Krasny zaver roka a stastny vstup do noveho roku 2020❣️ Vazim si Vas.

Spoluprace ďekuji


Milá Monika a Pavol,

blíži sa koniec roka 2019, ktorý bol pre mňa ťažký a zlomový, hlavne kvôli končiacemu sa vzťahu, ktorý bol pre mňa (dnes viem, že to nebolo správne) stredom vesmíru. Mala som dušu plnú krivdy a doslova som sa zbláznila zo strachov, ktoré sa vo mne roky hromadili. Ďakujem, že mi pomáhate uvedomiť si, že tie strachy nemajú nič spoločné s realitou. Vďaka Vám lepšie začínam rozumieť slovám láska, sebaláska a hranice. Prepáčte za moju nedôveru na začiatku spolupráce, dnes som šťastná, že som na Vás stihla natrafiť ešte v roku 2019, pretože nový rok 2020 začínam dobre naladená, s novými vedomosťami a chuťou učiť sa ďalej!

Do nového roka Vám srdečne želám všetko najlepšie a najkrajšie!

XY

Všetko dobré do Nového roku

Ahoj Monika a Pavol,

prajem Vám všetko dobré do nového roku, nech sa Vám darí ako doteraz. Ďakujem Vám, že tieto sviatky som mohla tráviť so svojou novou rodinou,

XY

Nový rok, ďakujem

Ahoj Monika,

prajem všetko len to najlepšie do noveho roku tebe a celemu kolektivu ✨🙇‍♂️ a ďakujem vám zo srdca, že ste tu boli pre mňa celý ten čas. Ste úžasní ludia ❤️🙇‍♂️

XY

Veľa lásky,pokory a vďačnosti do Nového Roka

Krásny dobrý deň Monika,

neviem, či budete vedieť, ja som vlastne, sme spolu komunikovali, XY z Nemecka. Sme riešili spoluprácu, ale kvôli financiám sme sa ešte k tomu nedostali. V každom prípade neviem z nejakého dôvodu stále, proste každý deň a dosť intenzívne na vás myslím, tak som si povedala, keď už na vás myslím, tak vám poprajem aj vášmu celému tímu strašne veľa lásky, pokory, vďačnosti do Nového roka. Dúfam, že sa vám ten starý rok podarilo ukončiť naozaj s veľkou vďačnosťou a úsmevom na tvári a aby ste mohli ten nový začať naozaj s takým pozitívnym naplneným srdcom a prajem vám v tom Novom roku ešte strašne veľa zdravia a energie, ktorú určite potrebujete pri svojej práci a naozaj verím, že sa mi podarí všetko nejako dať dokopy a čím skôr sa začne nejaká taká tá naša spolupráca, pretože naozaj mi na tom veľmi záleží a celkovo by som rada s vami spolupracovala, lebo moje srdce mi hovorí, proste, že vám mám veriť a veľmi dávam na tie svoje pocity. Takže som vás chcela takto pozdraviť a prajem všetko dobré. Dúfam, že som vás neobťažovala.

Pá-pá

Poďakovanie

Milá Monika, milý Pavol,


chcela by som sa poďakovať za možnosť. Možnosť prostredníctvom vás dotknúť sa Boha. Teda lásky. K sebe samej, k ostatným. Ďakujem, že ma učíte žiť. Srdcom.
Prajem vám rok 2020 plný radostných a zázračných okamihov 🙂
Ďakujem.
XY

Ľúbostná magie

Ahoj Pavol,

do noveho roku ti prajem veľa zdravia, šťastia, lásky, pokoja a úspechov. Som veľmi vďačná za to čo ste pre mňa s Monikou spravili, každý deň si na vás spomeniem. Mám sa dobre každý deň meditujem, robím si liečebné kódy, cvičím jogu, trochu upravená strava, čítam. Krvné výsledky cholesterolu som mala ukážkové a pred tým som mala zvýšené. Vyriešili sa aj niektoré veci, ktoré ma trápili.

Ešte raz ďakujem XY