Bílá magie a Voodoo

100000 Děkuji

Nejdražší Marion,

touto cestou 100000.... - díky za tvou předchozí úspěšnou práci. Tvé nedělní vyjádření, že si při opětovném shlédnutí se na nás zjistila, že pocity mého L... jsou velmi silné a tam se za normálních okolností tvá práce končí, mě velmi těší. Obě poslední setkání s ním byli totiž prostě úžasné se vším, co k tomu patří. Neexistuje pro mě nic krásnějšího, než to, že můj L... a já teď navždy patříme k sobě.

Nicméně, já jsem měla stále trochu strach, že by mohly znovu vzniknout blokády a on se stáhne. V dubnu 2011 (půl roku po tom, jak jsme se seznámili) se se mnou už jednou rozešel a pak o 4 týdny později se vrátil zpět (tehdy jsem ale nepoužila žádnou magii lásky). V důsledku toho jsem se však při každém našem příležitostném setkání bála toho, že by mohlo být znovu naše poslední, a to i přišlo v lednu 2013. (Jak teď už díky tobě vím, někde v podvědomí jsem pravděpodobně tento strach vyzařovala, přestože jsem při všech setkáních byla mimořádně šťastná.)

Z tohoto důvodu tě velmi, velmi pěkně prosím, nejdražší Marion, nyní v druhém kroku posilni naši lásku s příslušnými rituály tak, aby se u mého L... už nikdy více nevytvořili blokády a nikdy více ode mě neodešel. Ať ho ke mně navždy něco přitahuje jako magnet. "Předělala" jsem i samu sebe tak, že jsem se zbavila svého strachu a moje "magnetické" vyzařování se stále zvyšuje. Prosím, dále stůj při mně a raď mi, jak se mám chovat, abych od svého nejdražšího brzy dostala onu otázku otázek, která se mi zjevila při jedné meditaci. Prosím, měj se mnou trpělivost, když se tě znovu a znovu ptám na stejnou otázku a ty mě musíš vést jako zamilovanou, nezkušenou teenagerku. I nadále medituji s velkou radostí a hltavě čtu vámi doporučené knížky.

Velmi silně tě objímám a posílám ti hodně pozdravů, které jsou určeny i pro Pavla.
Tvá šťastná R.