Bílá magie a Voodoo

Krátky pozdrav a zhodnotenie

Ahojte,
trosku to sice trvalo, ale posielam kratke zhodnotenie nasej spoluprace, ktoru mozte zavesit na web, ale prosim, pouzite ine meno. Predsa len s takym specialnym menom nas nie je vela. Happy



S Pavlom a Monikou som sa stretol v obdobi, ked som bol aj ja na svojej vnutornej krizovatke a nevedel som, akym smerom sa mam vybrat. Mojim najvacsim problemom boli partnerske vztahy. Vzdy, ked som si myslel ze to uz vyjde, prihodilo sa nieco, co cely proces smerovania narusilo. Obratil som sa preto na Palka a Moniku, aby mi pomohli navratit moj strateny vztah s byvalou partnerkou. V ezoterike a v pozitovnom zmyslani mam uz nieco za sebou, ale to co sa dialo pocas nasej spoluprace som veru necakal. Vnutorne smerovanie, citanie roznej literatury, meditacie, cvicenie. Vsetko malo zo mna spravit chlapa s vyzarovanim, ktoreho moja byvala viac neodmietne. Uzival som si zivot plnymi duskami a s uctou som prijimal vsetko, co mi do zivota vstupovalo. Bolo to nadherne obdobie, ktore ma nazaj vnutorne velmi posunulo. Partnerka, kvoli ktorej som tuto uzasnu cestu vnutornej premeny podstupil je uz davno vydata a ma krasne dievcatko. Happy Kazdy si vyberame a zijeme svoj zivot. Ona si zije svoj a ja svoj a som nesmierne vdacny, ze to takto dopadlo. Mozno sa cudujete, ako som mohol upustit od svojho ciela, kvoli ktoremu som do toho isiel a kvoli ktoremu som sa predtym tak trapil. Trapenie je vsak len iluzia. Happy Ked si uvedomite, kto v skutocnosti ste, bezny zivot vam prestane davat vyznam a vy sa zrazu pristihnete ako sa len tak usmievate... a vtedy ste to pochopili. Happy Do zivota mi vstupila ina zena. Mudra, mila, krasna. Miluje ma a prijima ma bez vyhrad aj s mojimi neduhmi. Mne sice chvilku trvalo, kym som si uvedomil, ze ju tiez milujem a ze s touto zenou si budeme istu dobu svietit vzajomne na cestu. Happy To, co zazivam s nou by som v minulom vztahu tazko dosiahol... Uz je tomu takmer rok co sme spolu a nas vztah sa stale prehlbuje a upevnuje. Sice moj povodny zamer ziskat spat svoju byvalu parnerku nevysiel, ale ziskal som to, po com kazda ziva bytost tuzi. Prijimat a byt prijimany. Proste, milovat. Nech uz je vysledok akykolvek, dolezite je, ze vdaka Monike a Palkovi som novy clovek. Svojim ludskym pristupom, obrovskou trpezlivostou, energiou a optimistickym smerovanim som tam, kde som chcel byt. Su to uzasni ludia, ktori velmi radi pomozu a ukazu ten spravny smer. Mozno nie su najlacnejsi, ale osobna vnutorna premena ma cenu zlata a je trvacna... a najskor... musite dat, aby ste mohli ziskat... Aktualne mame otvorenu este financnu zalezitost, ale aj tu je uz vidiet pozitivny koniec. Do buducnosti ich sluzby velmi rad este vyuzijem, pretoze clovek by nemal mrhat svojim darom zivota. Som nesmierne vdacny, ze mi vstupili do zivota a trochu v nom poupratovali. Dakujem Vam.

XY

ĎAKUJEM zo srdiečka za pomoc

Prajem krásny dník Monika a Paľko ☘️

Akurát som dostala email od môjho budúceho šéfa, ktorému úrad potvrdil, že žiadosť bola povolená a tak to vyzerá, že budem mať oficiálnu prácu.

Tešííím sa a ĎAKUJEM vám zo srdiečka za pomoc. Veľmi si vás vážim a ďakujem každý deň, že som s vami začala spolupracovať a tak sa stala súčasťou vašej krásnej rodiny 💗

Podarilo sa mi spracovať pár fotiek zo včera, ale nakoľko sú to veľké formáty tak som to poslala cez Transfernow na mail bielamagia@me.com kde si to môžete stiahnuť.

Snáď sa vám aspoň 1-2 z toho budú hodiť a dala som tam ešte aj dáke čo som už robila dávnejšie.

Chcela som byť stručnejšia, no akosi sa to nedalo 🙈🤣

Mám vás veľmi rada a posielam energiu 💫☘️

XY