Bílá magie a Voodoo

Děkuji za analýzu

Milá Moniko a Pavle,

Děkuji za analýzu mé současné životní situace. Je pravdou, že si musím urovnat svoji momentální existenci a těší mě, že překážky zvládnu, když si urovnám cíle a priority.

Děkuji i za doporučenou literaturu, mnohé knihy jsem už četla a zaujaly mě i Vaše webové stránky.

Do budoucna bych měla zájem o věštečký rozbor budoucnosti, takže Vás budu určitě ještě kontaktovat, snad by se mi poštěstilo i osobní setkání.

Ještě jednou Vám děkuji a přeji všechno dobré.

XY

Milostná magie - úspěšné hlášení

Dobrý den paní Daghan,

doufám, že jste se šťastně vrátili z dovolené. Krátké úspěšné hlášení: Včera mě navštívila moje žena, těšila se a zdržela se tu od 14 do 23 hodin. Prošlo to bez hádek a byla skoro poslušná. Dnes se mi znovu ozvala a na začátek mi gratulovala. Takže ještě není dosáhnuto všeho, ale vypadá to dobře. Další rozhovory máme naplánované. Ulevilo se mi, ale budu i nadále bez tlaku s trpělivostí pracovat a meditovat. Ještě jednou Vám děkuji a nezapomeňte na mě. Pozdravuji.

K.

Léčení - děkuji

Ahoj Marion,

tvůj zásah byl úspěšný! Asi po 45 minutách mohla moje žena vstát a udělat pár kroků. Doposud nemá téměř žádné bolesti. Dal jsem jí ještě termofor a namazal pravou nohu. Teď leží v posteli a spí. Děkuji za krásný včerejší večer a za tvoji rychlou pomoc dnes. SRDEČNĚ vás zdravíme…

Poděkování

Vážený týme „Bílé magie,“

když jsem se poprvé dostala na vaše stránky a měla jsem v manželství problém, tak jsem si řekla, že je to znamení a že se mám s Vámi kontaktovat. V té době jsem ani netušila, kam se posunu, jen jsem věřila, že mi dokážete pomoci.

Dnes, tím kam jste mě vedli jak dobrým slovem, vírou, meditací a hlavně četbou, mohu říci, že se kolem mě změnilo mnoho věcí. Důležité pro mne je kam se posunulo mé manželství. S manželem ještě nebydlíme společně, ale užíváme si spolu mnoho společných chvil, uznáváme jeden druhého a stojíme při sobě, Moc Vám všem za to děkuji a hlavně Darince - to je tak laskavá a hodná dušička, že ji mám pořád v srdci. Stále si uvědomuji, kam mne vedla a co se snažila vše pro mne udělat.

Kdo se dostane na stránky "Bílé magie" a má nějaký problém, nebojte se kontaktovat Pavla, Darinku a ostatní. Oni Vám opravdu pomohou, ale důležité pro vás všechny je, že to musíte vy chtít a musíte si také uvědomit, že to děláte pouze pro sebe.


Ještě jednou celému týmu děkuji a přeji vám hodně spokojených klientů jako jsem já XY.

Pěkný víkend

Ahoj, jsem velmi ráda, žes zavolala.

Ani nevíš, jak jsem šťastná od středeční návštěvy u Tebe.

Ano, snažím se být pouze divákem v divadle, když se děje něco, co se mi nelíbí a co mě předtím trápilo a smutnila jsem nad tím.

Vím, že se byli koupat ve středu i ve čtvrtek, malý mi to řekl. Předtím by se u mě střídaly stavy smutku a hněvu, ale teď je mi to jedno - brala jsem to jako informaci, která jde dále.

Jsem nekonečně šťastná, jak jsme si povídali o tom děvčátku, že je tu někde okolo a čeká. Mám cíl, který mě naplňuje a dělá šťastnou, budu dělat vše jak mi řeknete a vím, že všechno po čem toužím brzy přijde.


Děkuji, že jsem Vás mohla poznat, jste úžasní lidé.


Přeji ti pěkný víkend Darinko, Tobě i všem Tvým blízkým.


XY

Srdečné blahopřání

Srdečné blahoželanie

Milá Marion,


srdečné blahopřání k narozeninám a všechno nejlepší, hlavně hodně zdraví, ti posíláme přátelsky z upřímného srdce.


Tvoji XY


PS: Je pro nás požehnáním, že existuješ.

Výjimečné narozeniny

Výnimočné narodeniny

Můj nejdražší poklade Marion,


k Tvým výjimečným narozeninám 18.6. Ti přeji z celého srdce všechno jen to nejlepší, hodně zdraví a energie pro tvoji úžasnou práci. Užij si tento svůj speciální den a nechej se rozmazlovat, zasloužíš si to! V myšlenkách jsem s tebou! V hlubokém přátelství a spojení,


Tvoje XY