Bílá magie a Voodoo

Návrat partnera

Pavol a Janka, tisíckrát vám děkuju! Chtěla bych všem říct, jak jste úžasní a jak velice dokážete lidem pomáhat.
Letos na jaře jsem si prožila něco moc ošklivého. Z ničeho nic mne opustil muž, o kterém jsem si byla jistá, že jsme si souzeni a že spolu budeme mít ráj na Zemi. Jen tak, z nějakých nesmyslných pseudodůvodů! Byla jsem naprosto zoufalá, protože jsem věděla, že mne pořád miluje a že se jen polekal toho citu, ale nevěděla jsem, co mám dělat. Snažila jsem se mu všechno vysvětlit (a tak se to dělat nemá), ale nebylo to vůbec k ničemu. Když už jsem nevěděla, kudy kam, narazila jsem na internetu na stránky Bílé magie. Hned jsem z nich měla dobrý pocit, a pak po první komunikaci ještě víc. Dozvěděla jsem se, co jsem potřebovala vědět: že můj přítel má v sobě spoustu bloků a zábran, které si s sebou nese z minulosti, a že je potřeba času, aby se věci zlepšily. Nedá se to uchvátat.

Pavol s Jankou nám posílali energii, a já začala meditovat a číst spoustu skvělých knížek, ke kterým bych se jinak sotva dostala. Pak už jsem si říkala, že to asi takhle mělo být, a byla jsem ráda, že jsem díky rozchodu dostala příležitost pracovat na sobě a hodně věcí pochopit a naučit se.
Bylo to dlouhé a nebylo to lehké, ale Pavol s Jankou mi neuvěřitelně pomáhali. Z Pavla jde pokaždé síla, moudrost, energie a klid, a dokáže dodat jistotu, když ji člověk nejvíc potřebuje. A Janka je suprové dievča! Bezprostřední, srdečná, soucitná, bystrá, laskavá. Poskytla mi ochotně kupu dobrých rad, cítila jsem, že se mnou můj příběh opravdu prožívá, že jí na mně záleží, bylo snadné svěřovat se jí, byla pro mne jako nejlepší kamarádka.
Když jsem po pěti měsících svému přítelovi prvně napsala, odepsal suše a nepříjemně, a já měla chuť to vzdát. Udělala bych to, nebýt Pavla a Janky. Ale oni to nedopustili, dodali mi novou víru, a najednou, jako zázrakem, bylo všechno úplně jinak! A pak šlo všechno strašně rychle a jako po másle. A teď, sedm měsíců od rozchodu, je všechno ještě o moc lepší než předtím; protože už vím, jak se svým milým jednat, už ho mnohem lépe chápu, a on je v sedmém nebi a dává mi tolik lásky a obdivu, kolik jen unesu. Všichni se tomu diví, ale já vím, že teď už bude všechno v pořádku. A pokud přijdou problémy, vím, jak se k nim postavit. A za to všechno vděčím vám, Janka a Pavol! Nikdy vám nepřestanu být vděčná a navždycky zůstanete v mém srdci :-*