Bílá magie a Voodoo

Poděkování

Milí přátelé,

v první řadě než se rozepíši o svém příběhu a cestě jak jsem se dostala až zde, bych chtěla poděkovat z celého srdce Darince a Pavlovi. Pro mne jsou sluníčka.

Každý z nás, který došel cestou až k „Bílé magii“, před tím prošel životem (příběhem), který ho vlastně dovedl až sem. Jsem klientkou Darinky a Pavla, kteří to vůbec neměli ze začátku se mnou lehké. Byla jsem svéhlavička, která má vždy svou pravdu, vůbec jsem si neuvědomovala o čem přemýšlím a co si do života přivolávám.

Jednoho krásného dne jsem se dověděla, že se můj manžel zamiloval do jiné ženy. A co teď s tím. Neuměla jsem to zpracovat, rozebírala jsem to s lidmi kolem sebe a hlavně jsem se cítila velmi „ublížena“. Vůbec jsem si ani nepřipustila, že jsem já „svéhlavička“ udělala nějakou chybu. Chtíč mého srdce byl tak silný, že jsem si uvědomila, jak chci bojovat o lásku mého manžela. A to byla ta správná chvíle, kdy jsem se dověděla o „Bílé magií“ a spojila jsem se s Darinkou.
Darinka mi vysvětlila co se ode mne očekává to, že neměním druhé, ale hlavně sebe sama... Přivedla mně k meditaci, kdy jsem se začala cítit velmi krásně a tak lehce. Začala jsem používat informace z knih, které mi byly doporučeny ke čtení, zapracovávat do svého života. Nejen informace z knih, ale také rady Darinky a Pavla. Vždy jsem se těšila na další setkání nebo telefonát. Nejen na to, co mi radí, ale také na své pokroky.
Věřte nebo ne, vím, že má cesta ještě není u konce a že se musím ještě mnoho učit zapracovávat do svého života, mnoho moudra, které mi tyto dvě mnou milované bytosti ukazují a vedou.
S manželem jsem spolu a učíme se znovu užívat si život, ale jinak než předtím životním karambolem. Snažíme se být k sobě úpřimní, umíme si společně užívat život. Já jsem se naučila mu dát více volnosti, nesvírat ho v poutech. Našla jsem si své koníčky, ve kterých mně on podporuje. Nemyslete si, není to jen v partnerském životě, ale také tyto zkušenosti, rady a hlavně myšlenky a uvědomění si přenáším i do ostatních oblastí svého života. Nejde to pokaždé, jak bych chtěla. Věřím, že ještě hodně budu na sobě pracovat a být krásnou bytostí pro lidi, kteří mne v životě ještě potkají.

A proto velmi děkuji „Bílé magií“, že je tady pro nás kdo ji našel a pomáhá nám bytostem být lepšími a milovanými osobnostmi.

S láskou a úctou XY