Bílá magie a Voodoo

Děkuji za rady

Dobrý deň Monika a Pavol,

děkuji Vám velmi pěkně za všechny vaše rady a odpovědi. Určitě budu nad tím vším přemýšlet. Jste skvělý poradci.

Přeji Vám krásný den.

S pozdravem XY

Krásné svátky

Dobry den pani Monika,

velmi pěkně Vam děkuji za odpověď, i mě velmi potěšila Happy Přeji Vám i panu Pavlovi s paní Marion a i celému týmu Bílé Magie krásné svátky a upřímně zdravím.

S uctou a velký dík, XY

Děkuji, že jsem lepší člověk!

Ahojte Pavol a Monika,

Vy jste mi pomohli najít nejlepšího chlapa a díky Vam, jsem si také uvědomila i další věci, jako je rodina a hlavně otec, ktery nam da i poslední, ale vždy jsme jen mamku upřednostňovali a on byl vedlejší kolej, ale dnešním dnem se to změnilo . Budu tak se jistě chovat jako k mamince, zítra našich bereme na výlet i to mi otevřelo oči. Vidim na sobě, že jsem velký krok vpřed udělala, kdybych se neobrátila na Vas, nevím jak by to cele dopadlo. Děkuji Vám, ze srdce, že jsem lepší člověk.

XY

Pozdrav k Velikonocům!

Velikonočný pozdrav dárek
Milá Marion,

Pozdrav k Velikonocím
posílám ze Švýcarska Tobě & Tvé rodině srdečný pozdrav k Velikonocům.

Mnohokrát děkuji za Tvou neúnavnou podporu & Tvoje úsilí!

Vše dobré i tvé mámě,

XY

Poděkovaní

Ahoj Slávko,

posílám poděkování, za vaši práci a že jste mne s Pavlem dostali z mého, teď již i pro mě úsměvného ,,problému”. Obdivuji vaši trpělivost a rozhodnutí pomoci mi, s navrácením mé ztracené lásky.

Pokud uznáte za vhodné použít jako recenzi něco z textu s čím jsem vás kontaktoval, nebo z toho, co píši níže, tak souhlasím. Nechci psát delší text o magii.
Věřím!
Je jen na každém, jak se rozhodne. Já jsem předem žádné recenze nečetl, pro mne to byla v tu chvíli jediná cesta. Cíleně jsem vás hledal. Jsem moc rád, že jsem dostal druhou šanci a možnost začít zdokonakovat sebe a rozvíjet po malých krůčcích vztah na jiné úrovni. Věřím, že se XY brzy také odrazí od svého dna a uvidí svět jinak, než v materiálních věcech a že jí ve volných chvílích co má, přejde hledání uspokojení ve psaní s lidmi z virtuálního světaHappy, ale jestli to tak je pro ní lepší, tak proč neHappy).

Děkuji Pavle za vše, co pro mne se svou ženou, Slávkou a celým kolektivem děláte. Za hodiny magické práce, za každotýdení hovory, za trpělivost při mých unáhlených krocích. Jsem rád za doporučení na nádherné knížky, uvedení k meditaci a józe. Již první meditace mne dostávaly do nádherného klidu.

Číst více...

Sebepoznání - pokračování

Ahoj Monika,

omlouvám se, že odepisuji až teď, spíš jsem nestíhala. Ano, oba terminy mi vyhovují. Hezký den přeji a těším se, že mi budete dále pomáhat v mé cestě za sebepoznávání ...Happy

S pozdravem, XY

Děkuji za Vaše láskyplné slova

Po našem včerejším telefonickém rozhovoru se cítím mnohem lépe. Moje pocity strachu / samoty jsou znovu pryč. Jsem plná energie, radosti a štěstí. Děkuji za Vaše láskyplné slova, která mi vždy a znovu dodají odvahu a sílu.

Je hezké, že existujete a že mohu s vámi spolupracovat. 😊🍀💐♥

Objímám Vás velmi silně !!!

Děkuji Happy

Dobry vecer pani Monika,

velmi krásné Vám děkuji - když mi je těžko, Vy a pan Pavel mi víte pomoci laskavým slovem či dobrou radou, za co jsem Vám opravdu velmi vďačná..aj ty noční můry už přestali .. Ještě jednou Vám děkuji. Přeji Vám krásný večer Happy

S úctou a vděčností, XY

Děkuji za všě

Milá Darinko,

i já na Vás a především tebe často myslím a občas se přistihnu jak počítám s naším úterkem a pak mi dojde že už žádné není. Jsem ted nemocná a tak mám dost času v klidu vzpomínat a přemýšlet nad posledními 3 lety a snad se mi podaří napsat poděkování tak jak bych chtěla aby vyznělo.
Před 3 lety jsem byla přísná,uspěchaná, vyčerpaná a posedlá po dokonalosti. A nešťastná. Rozhodnutí Vás kontaktovat bylo spíš takové volání o pomoc. Což mi došlo až časem. V té první chvíli jsem chtěla muže svého srdce a byla rozhodnutá obětovat cokoliv. Jak pošetilé. Naše cesta byla dlouhá a nebyla jednoduchá. Bolela a píchala, ale já se nezdávám...nikdy. Muže mám zpět, ale jako výhru to dnes již nevidím, což neznamená že za nej nejsem ráda. To co mi spolupráce s vámi dala je pro mě mnohem cennější. JE to láska ke mě, k mému životu, k mým prioritám, k mým snům. Naučila jsem se vděčnosti za každý okamžik, naučila jsem se poděkovat za každé ranní slunce a naučila se radovat z každého úspěchu, který se mi stane. Naučila jsme se pokoře, odpuštění a empatii. Dnes už vím, že život je takový jaký si ho dovolíš prožít a že nikdo jiný než ty tě šťastným neučiní.
Moje cesta ještě zdaleka nekončí, ale dnes se z ní už těším, baví mě sledovat co mi přináší, každou překážku beru jako výhru a každou prohru jako výzvu. Život je krásný a já už odmítám promarnit jedinou minutu.
Za to vše Vám patří můj dík, obdiv a respekt.

XY