Bílá magie a Voodoo

Srdečné poděkování

Chtěla bych Vám ještě něco říct.

Jsem nesmírně vděčná za to, že jsem Vás poznala.
Cítím se u Vás velmi dobře.
Neznáme se osobně, ale samotné telefonáty s Vámi a myšlenky na Vás mi dodávají sílu, víru a pocit istoty😊.
Hezké, že existujete!

Rok transformace - 2018

Ahojte Monika a Pavel,

děkuji velmi pěkně. Velmi jste mě potěšili Happy

Já vám přeji totéž plus navíc mnoho spokojených klientů, ať se vám podaří nasměrovat co nejvíce duší na jejich cestu, kterou si zde naplánovali. Protože rok 2018 bude dvojkovým rokem, kdy se budou řešit zejmena emoce a vztahy po všech strankách, tak je k tomu ta nejlepší příležitost tak učinit a přetransformovat to tu co nejvíce do světla a pomaličku již procházet z doby temna do zlaté ery lidstva.

Držme si k tomu palce, abychom toto náročné transformační období spolu nějak ustálí a abychom vd? Aka němu načerpavávali co nejvíce zkušenosti, které tak velmi obohacují hlubší duchovní podstatu.

XY

Nalezení lásky

Ahoj Marion!

Velmi děkuji za Tvou práci !!
Našla jsem lásku, nebo láska si našla mě!

Děkuji ještě jednou a přeji hodně lásky !!

S pozdravem XY

Léčení - děkuji !!!

Ahoj Marion,

od včerejšího poledne už víc nepotřebuji žádné berle !!! Nemám vůbec žádné bolesti, - a od dnešního rána se mohu znovu volně pohybovat.

Pro tebe to určitě není absolutně nic neobvyklého .- často dostáváš takové pozitivní zprávy od lidí, kteří hledají pomoc, - pro mě je to stále nový zázrak. Děkuji a srdečně vás zdravím.

XY

Vánoce 2017

Vánoce 2017
Vianoce 2017

Milá Marion,

Vánoce dárek
přeji Tobě a Tvé rodině překrásné Vánoční svátky.

Doufám, že budou naplněné velkým klidem, radostí a časem na odpočinek, načerpání nových sil.

Připojuji malé poděkování. Od mého otce, ruční práce. Vyrobeno s láskou.

Ještě jednou srdečně děkuji za Tvou neúnavnou podporu, objímám,

XY

Děkuji za všechno !!!

Milá Marion,

Chtěla bych Vám jen v krátkosti napsat a dát Vám vědět, jak se mi daří. Mám se dobře. V myšlenkách, myslím, že je to tak dobré, že už víc vůbec nemyslím na XY. Je hezké mít jasnou mysl !!! On je v mém podvědomí a občas se dostaví pozitivní myšlenky. Na těchto myšlenkách není nic negativní!

Ve středu jsem si vědomě uvědomila, že mohu celou svou pozornost zaměřit na to, co dělám právě teď a všechno ostatní kolem mě přestane existovat. To je opravdu pěkné. Mohu ještě více přijmout, žít v "Tady a Teď", přičemž mi pomohla i kniha: "Čtyři dohody": "Vždy dělejte všechno tak, jak nejlépe dokážete". Co jsem si všimla v práci, pracuji jako vychovatelka, je to, že děti chodí ještě více za mnou, objímají mě, vyhledávají mou blízkost.

Číst více...

magie úspěchu

Milá Marion,
je neskutečné, jak Tvá magie funguje, jednoduše wau ... V ... se mě na dnešním posledním závěrečném setkání oba páni X a Y zeptali a požádali mě, abych přijal jejich nabídku a že by byly skutečně šťastní, kdyby mě tam měli . Milá Marion, to se mi ještě nikdy nestalo. Mnohokrát děkuji za pomoc.
😘😘😘🌹🍀
S pozdravem
XY ...

Průběh spojování partnerů - magie lásky

Milá Marion!

Chtěla bych Vám prostě ještě jednou poděkovat za to, co pro mě děláte, není to samozřejmost. Jste úžasná osoba a máte srdce na správném místě !! Mnohokrát děkuji za to, že jsem Vás mohla poznat. Ať pro mě děláte cokoliv, nedá se to popsat slovy, je to prostě ohromující, co pro mě děláte, Vaše pomoc, Vaše úsilí, Vaše pochopení, Vaše trpělivost se mnou a Vaše důvěra.

Vzpomínám si na to, jak jsme se spolu poprvé mluvili telefonicky, byla jsem velmi zoufalá, smutná, měla jsem velmi velký strach, že navždy ztratím mého XY. Nebylo pro mne možné pustit ho. Měla jsem velké trápení v lásce. Před Vámi jsem toho vyzkoušela už velmi mnoho, ale bohužel nic nefungovalo naopak XY se ode mě a dětí vzdaloval stále více a více. Už jsem víc nevěřila na lásku a nedůvěřovala jsem ničemu, vrátili jste mi zpět víru v lásku, a to Vašimi láskyplnými slovy, že všechno bude zase v pořádku, zvládneme to, uvidíš, mám mít víru. Ale tehdy jsem už nedokázala víc věřit, myslela jsem si, že jsem všechno ztratila, že jsem udělala všechno špatně. Dodali jste mi znovu odvahu, abych věřila sobě samé. Veškerou mou naději, že získám znovu zpět XY, jak jsem ho znala a milovala, jsem vložila do Vašich rukou a věřím a mám velkou důvěru v to, že jen Vy to můžete dokázat.

Jsem nebo jsem byla velmi netrpělivá a nejistá ve všem, řekli jste mi, že bych měla začít s meditací, předtím jsem o meditaci nic nevěděla, takže jsem to prostě zkusila. Meditací jsem byla úplně nadšená, cítím se po ní velmi dobře, pravidelně medituji a zjistila jsem, že jsem mnohem klidnější, mám opět více pozitivní energie, život mě znovu baví, chodím opět více mezi lidi, do fitness studia a jdu jednoduše ven do lesa na jednu procházku a podnikám hodně s mými dětmi, dělá mi radost znovu se začlenit do života. Čtením knih "Mistrovství lásky a Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše" rozumím všemu o něco lépe, co se stalo a můžu si z toho pro sebe hodně vzít. Snažím se samozřejmě myslet pozitivně, ne vždy mi to sice jde, ale myslím, že jsem se tím také změnila. Cítím se lépe a už nejsem víc taková smutná, rozumím všemu mnohem lépe, ale jen díky Vaší pomoci "milá Marion", bez Vás bych nikdy nebyla tam, kde jsem teď.

Moji kolegové a přátelé si už také všimli, že jsem se změnila, mám opět pozitivní vyzařování a moje oči znovu září. Vypadám dobře, wau, co jsi udělala. Ptali jste se. Bohužel, stále znovu a znovu se propadám do hluboké díry zoufalství, přijde na mě smutek, nebo dostanu strach, že jsem XY přece navždy ztratila, ale tehdy jste vždy pro mě samé ucho a vždy máte ty správné slova, tato slova a Váš hlas mě vždy velmi rychle uklidní a po našem rozhovoru se cítím znovu dobře. Nemyslím na něj už ani tak často, užívám si jednoduše můj život s dětmi. Vím, že pokud někdo může zachránit mou rodinu, tak pak jste to Vy, milá Marion. Mám velkou důvěru a respekt ve Vás a Vaši práci, že všechno bude v pořádku a už brzy mohu být s mým XY, že jsme konečně jedna šťastná a milující rodina. Miluji XY tak velmi a přeji si, aby bylo vše znovu v pořádku a už brzy jsem mohla XY znovu vzít do náruče.

Velice Vám děkuji za Vaši pomoc, Vaše úsilí a Vaši trpělivost se mnou, děkuji za Vaši podporu a za to, že mi vždy znovu a znovu dodáte odvahu a děláte mě silnější, děkuji za to, že jste tu vždy pro mě. Bohužel jsem Vás ještě osobně nepoznala, velmi doufám, že jednoho dne se setkáme i osobně a budu Vám moci nebo smět říct děkuji. Velmi si vážím Vaši práci a pokud někdo potřebuje pomoc, mohu Vás jen doporučit, jste prostě skvělá.

Přeji Vám a Vaší rodině a celému týmu nádherné, klidné vánoční svátky.

Děkuji Vám předem z celého srdce za Vaši podporu a pomoc, a těším se, že brzy budu s vámi znovu telefonovat.

S láskou a vděčností

xxx

milostná magie

Dobré ráno Marion,

tedy ty si opravdu nejlepší ze všech. V ... do ... tedy v lednu jdu s ní na wellness. Už mi napsala, že nechce jít sama a měl bych jít s ní. No dobře, musím to nyní zaplatit, ačkoli to není zrovna nejlevnější, ale vysrat se na peníze, stojí mi to za to. Jen jsem ti to chtěl dát v krátkosti vědět. Ano, je to mega.

Takže děkuji za všechno a věřím, že teď to už pochopila. Doufám, že Váš muž se má již také dobře a jak jsem již řekl, a slyšíme se 30-tého, myslím. Přeji vám také krásné Vánoce a jsem prostě jen šťastný. Děkuji ještě jednou.

XY

Klidné Vánoce!

Milá Marion,

už je to nějaký čas, odkdy jsem se ozvala. Nyní bych Ti chtěla znovu říci, že vše je v pořádku. Myslím na Tebe každý den, a jsem Ti každý den vděčná za to, že jsi mi zachránila život.

Přeji Tobě a celé rodině klidné vánoční svátky a posílám Ti mnoho srdečných pozdravů ... XY

Milostná magie - Děkuji za Vaši podporu

Milá Marion,

Děkuji Vám za Vaši pomoc a podporu. Ještě stále si zcela přesně pamatuji na náš první telefonický rozhovor, měla jsem velké trápení v lásce, cítila jsem se opravdu špatně. Nebyla jsem sama sebou, dělala jsem věci, které si já sama nedokážu vysvětlit. Úplně jsem se ztratila. Od začátku jste mi řekli: "Všechno bude pozitivní." Zpočátku jsem byla velmi netrpělivá, nejistá ... Ale už po týdnu jsem v sobě cítila energii, postupně jsem se měla stále lépe a lépe. Prostřednictvím pravidelných meditací a knihy: "Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše", jsem se znovu našla. Vypadá to dobře. Díky Vám a Vašim tipem jsem se naučila, co to znamená pustit. Měla jsem obrovský strach pustit XY, ale teď jsem XY pustila a je to pěkný pocit, pocit svobody. Vnitřně jsem klidnější a myslím pozitivně na XY. Mám důvěru v to, že všechno bude tak, jak má být! Dělám nyní opět více pro sebe a užívám si to víc a víc.

Dokonce i v mém životě se toho hodně změnilo, moje práce, která byla kdysi pro mě otravná, mě znovu těší a dnes to už tak nevnímám. Vrátila jsem se ik mému koníčku. Znovu si to víc užívám! Mám v sobě hodně pozitivní energie, kterou i vyzařoval, protože dostávám mnoho komplimentů, dělám ostatních šťastnými, a tím se stávám sama šťastnější. Postupně se snažím vnímat všechno pozitivnější a tím se mnoho věcí mění / změnilo ... To, co jsem slyšela v meditaci a četla v knize se postupně snažím přenést i do svého života, ale vyžaduje to svůj čas. Vzhledem k tomu jsem si také uvědomila, že: Vše potřebuje svůj čas a člověk si na to musí tento čas vyhradit sám !!!

Děkuji Vám za to, že jste vždy tu a jste pro mne samé ucho!

Děkuji Vám za Vaši podporu a za spolupráci se mnou.

Děkuji Vám za to, že mi vždy dodáte odvahu, když mě znovu přepadne strach.

Děkuji Děkuji Děkuji

srdečná díky

Milostná magie - splnené touhy

Dobrý den Pavel a Monika,

chci Vam napsat, ze se mam uzasne a mam super přítele, vcera mě přijali do nové práce, takže konečně můžu odejít z té práce, kde jsem se jen trápila. Konečně jsem si otevřela na nich usta, aby po mně přestali slap.

Dakujem, že díky Vam jsem se nastartovala Happy . Mam vse, po com jsem toužila. Happy

Jste najlepsi Happy . jsem taka ráda, že jsem se na Vas, obrátila a jak Jste mi pomohli dneska jsem byla v nové práci řekli mi ze mam super smýšlení dobrou fantasii dali mi volnou ruku tak menim cely butik. Majitelé se ke mně krasne chovají a mam nejlepšího chlapa no az mam slzy v očích to je neco krasne.

Dekuji jeste jednou Vam za vse

XY