Bílá magie a Voodoo

Děkuji za energii

Ahojte Pavol a Monika Happy,

v první řadě vám velmi děkuji za energii. Po těžkých dnech a nocích, jsem konečně dnes vstala s pocitem, že všechno se dá změnit pokud to skutečně chci. Ale nejdříve musím začít od sebe. Nejtěžší práce, kde se musím vyrovnat sama se sebou a naučit se skutečně milovat. Pokud chci zachránit Sebe, vztah s XY a žít život v radosti, tak mě teď čeká tvrdá práce na sobě samé.

Dnes jsem začala psát a nedokázala jsem se zastavit, jaké zvláštní, že pokud člověk padá a ztrácí se, tak až tehdy musí najít skutečnou sílu, která ho staví na nohy. Děkuji, že jste v těchto těžkých časech při mně a máte se mnou ještě trpělivost a nenecháváte mě samou.

Dnes jsem napsala věci, které jsem si uvědomila, že jsou mým problémem a musím jejich vyléčit, pokud se chci posouvat dále. Tyto problémy trápí mnoho lidí a vím, že pokud já to zvládnu, tak to dokážu posouvat dál a skutečně dělat to, co chci.

Chci vás ještě poprosit o energii a sílu v tomto období, protože vím, že sama bych to nezvládla.

XY

Milostná magie - probíha

Ahoj Marion,

nech pre mňa urobíš čokoľvek... cítim sa potom dobre. Som pokojnejšia a uvoľnenejšia. Odvtedy myslím pozitívne na XY namiesto toho, aby som vnútorne stále cítila stres, prečo na neho neustále myslím, aj keď to vôbec nechcem. Momentálne sa veľmi zaoberám zákonom príťažlivosti a témou duchovného partnerstva. Či je to duchovné partnerstvo neviem, ale určite ma odzrkadľuje. Keď sme sa minulý týždeň stretli, bola som úplne vystresovaná a vynervovaná zo situácie v práci a vôbec som nevedela, ako sa mám správať, keď sa navzájom uvidíme. Len na chvíľku som sa na neho odvážila pozrieť a videla som 2 úplne vystresované oči. Keď som ja neistá, on je tiež. Keď som nervózna, aj on na mňa pôsobí nervóznym dojmom. Predvčerom som išla po práci po 1-krát domov uvoľnená a krátko predtým som ešte premýšľala nad tým, že by bolo vlastne celkom pekné znovu ho stretnúť. Na ceste domov išli oproti mne v tme nejakí cyklisti. Pri bližšom pohľade ma napadlo, že jeden z nich by mohol byť XY. Prvýkrát som zostala jednoducho pokojná a pozrela som sa jeho smerom. Jeden sa na mňa pozrel späť. Krátko som sa mu pozrela do očí a on mi pohľad opätoval. Bol to príjemný pocit. Až keď bol preč, uvedomila som si, že to bol naozaj XY.

Číst více...

Děkuji za pozitivní změnu

Ďakujem za pozitívnu zmenu 2017
Milá Marion,

ráda bych se Ti srdečně poděkovala.

Pozitívna zmena
Díky Tobě jsem se změnila v pozitivním slova smyslu.

Láska Vďačnosť
Vím, velmi oceňuji tvé schopnosti a budu Vás i nadále doporučovat.

V lásce & vděčnosti

XY

Děkuji - nová šance

Ahoj Moni,

po včerejším telefonátu s Pavlem a poslání sms, se přítel ozval během hodiny. Dohodli jsme se na příští týden. Děkuji krásně za obrovskou šanci ai za to, že vše běží podle očekávání. Jsem plná energie, usmívající a šťastná.

XY

Telefonáty

Dobrý večer Monika, po našich telefonátech mám vždy lepší náladu 🙂.

Poděkovaní

Milá Darinka, milý Paľko.

Chci Vám velmi pěkně poděkovat, za čas, za to celé období, co jste stali při mně.! Nevím popsat mou dík .. když jsem už nejméně čekala, on přišel ... Chci Vám říct, že na jaře bychom se už měli stěhovat do domku. Jsem šťastná. Na toto období jsem čekala. Ale musela jsem najít samu sebe a pochopit jiné věci. Díky Bohu, že jsem se na Vás obrátila.Tí co váháte, zda se obrátit na bílou magii ... NEVÁHEJTE !! Určitě neprohloupíte!😊 Darinka a Paľko ještě jednou Vám chci upřímně az celého srdce poděkovat. Přeji Vám do života vše jen to nejlepšie 😊

Ještě jednou obrovská díky za cely ten čas. Určitě Vás budu informovat a chci i nadále s vámi udržovat kontakt.