Bílá magie a Voodoo

Blahopřání k narodeninkáám Happy

Ahoj Monika,

prajem ti zo srdca vsetko najkrajsie a najlepšie k dnesnym narodeninám. Nech si stastna a spokojna v kazdom okamihu tvojho zivota a mas usmev na tvari Happy nech sa ti splni vsetko po com tuzis.

Rada by som sa ti tymto podakovala za to, ze si vzdy pri mne, ze ti mozem zavolat, napisat ked to potrebujem a vzdy ma podporis a podrzis, dodas mi silu do dosiahnutia ciela. Nesmierne si to vazim, si skvela osobka. Som vdacna za to, ze mozem byt s tebou v kontakte, vela som sa toho pri tebe naucila o zivote o novom pohlade na veci, vdaka tvojej/vasej pomoci som dostala sancu na krasny a stastny zivot a chopila som sa toho vsetkymi prstami Happy za to vsetko co pre mna robis ti patri moje obrovske DAKUJEM.

Velmi vela to pre mna znamena co pre mna robis.

Este raz prajem krasne narodeninky Happy

E.

Ďakujem z facebooku

Děkuji Bílé magii a Moničce, za pomoc, za pohlazení, které umí dávat a hlavně za to jaký je to skvělý a báječný člověk který podá ruku a neptá se kdo jsi, ale ví kdo její pomoc potřebuje. Ještě jednou moc a moc děkuji celému kolektivu Bílé magie Renata D.

Pozitívna skúsenosť - ďakujem!

Ahoj Monika,
našu spoluprácu môžem zhodnotiť ako veľmi pozitívnu skúsenosť, som vďačný za rady, ktoré ste mi spolu s Pavlom poskytovali. Snažil som sa dodržiavať a postupovať podľa pokynov, ktoré ste mi dali a som veľmi spokojný, pretože sa veľmi veľa vecí od začiatu našej spolopráce zmenilo. Nemôžem povedať, že som sa zmenil úplne, ale rady, čítanie kníh, meditácia a koniec koncov aj osobné stretnutie mi veľmi pomohlo aby som si uvedomil aj ja svoje chyby a snažil sa ich viac neopakovať. Z celkového pohľadu hodnotím, našu spoluprácu veľmi pozitívne a verím, že naša spolupráca ešte nekončí. Zo začiatku sa priznám, že som tomu neveril, ale postupom času ako som sa snažil dodržiavať všetko čo ste mi hovorili, som zistil, že tieto veci mi veľmi pomáhajú a preto chcem aj naďalej ostať s Vami Monika v kontakte. Myslím, že môj život sa posunul oproti minulosti dopredu a za to Vám patrí moja veľká vďaka.
Prajem krásny deň, M. Happy

Děkuji milostná magie

Ahoj milá Marion
Chtěla by jsme ti pěkně a srdečně poděkovat.
Za 2 a ½ roku, během kterých jsi při mně stála a během kterých jsi zde pro mě byla. Zažila jsem hodně vzestupů a pádů, a někdy jsem se taky chtěla vzdát, ale ty jsi mě vždy znova a znova povzbudila a někdy jsi mi i pořádně vyčistila žaludek, což bylo taky dobré. On je ještě stále se mnou a zlepšuje se to, za co vděčím tobě a tvému působení. Rituály, které jsem vykonávala podle tvých instrukcí a meditace, mi ještě stále hodně pomáhají. Díky tobě jsem si znova našla svoji cestu k Bohu. Svoji vděčnost nedokážu vyjádřit. Jsem tak ráda, že jsem tebe a tvého manžela poznala a měla jsem s vámi tu čest. Teď mi rozhovory s tebou chybí.

Posílám ti hodně srdečních pozdravů
P.Y.

Ďakujem: Stretnutie

Dobrý večer Monika.

Ďakujem za Váš e-mail. Potešil ma. Možno aj ja poteším Vás správou, že už na druhý deň po našom stretnutí ma už ráno prekvapila naozaj dobrá a pozitívna e-mailová správa týkajúca sa vysporiadania si mojej minulosti. Príjemné prekvapenia pokračovali aj naďalej v priebehu dňa, ked mi syn po návrate domov oznámil že mu volali a ponúkli prácu.
Tak dlho sa nič nedialo a zrazu sa všetko nejak pohlo. Tieto udalosti vnímam ako také prvé lastovičky a utvrdilo ma to v tom, že cesta ktorou sa chcem vybrať je tou správnou cestou.
Každopádne budem pokračovať v meditáciach a začnem si čítať aj jednu z kníh ktorú ste mi doporučili. Velmi sa už teším na našu dalšiu spoluprácu. Zopár mesiacov potrvá kým dám do kopy potrebné fin.prostriedky ale aj dcérka mi ponúkla pomoc že mi do toho tiež prispeje Happy, možno sa Vám tiež ozve a požiada o pomoc. Cíti stále akúsi únavu a ako keby bola bez energie. Dal som jej kontakt na Vaše stránky. Volá sa XXX.

Tak zatial toľko a ešte raz ďakujem Happy Určite sa koncom roka ozvem.

P.S....a ďakujem aj za kávu Happy J.

Milostná magie SMS

Dobrý den paní Daghan, jsem tak šťastná, že vás mám po svém boku a že tak dlouho při mně stojíte. Děkuji.