Bílá magie a Voodoo

meditace

Milá Marion, milý Pavol!
Ještě jednou bychom se vám chtěli poděkovat za inspirující víkend. Těšíme se, že jsme mohli u vás vidět pro nás dosud neznámý způsob života. Děkujeme za vaši pomoc, trpělivost a podporu. Doufám, že se brzy opět uvidíme!
Jsem ráda, že jsem vás mohla poznat i osobně a zažít atmosféru u vás na vlastní kůži.
Přejeme vám vše dobré. S pozdravem L & A

Spojování partnerů

Milá Marion,
T. a já jsme spolu. T. a já se velmi milujeme. Sen se stal pro mě skutečností ...
Nevím slovy vyjádřit mou vděčnost Tobě, milá Marion! Je to prostě nádherné vidět, co dokážeš svými magickými silami! Prostřednictvím Tebe se v mém životě otevřely nové dveře. K Tobě mě poslal Bůh a já takto vidím, že mě miluje a mám na tomto světě svou hodnotu. Dala si toho tolik do pořádku; pocit nádhery je prostě nepopsatelný!
Srdečné, srdečné díky za všechno! Jsi úžasný člověk!
Se srdečným pozdravem
D

Víra a důvěra

D B
Aby člověk věci pochopil, potřebuje často vysvětlení nebo vědecké důkazy.
Ale mezi vysvětleními a pochopením leží něco velmi hodnotné. "Uvědomění si". Nejhodnotnější a nejneuvěřitelnější věc v životě nepotřebuje žádné vysvětlení nebo vědecké důkazy. I zázraky se objevují, když jsou nasnadě víra a důvěra.
S nejupřímnějším pozdravem D B

Děkuji bílá magie a voodoo

Ahoj Marion,
ještě jednou srdečná díky za milý a ve všech ohledech důvěryhodný kontakt. A kdyby se i očekávaný cíl nedosáhl, takto jsem prostřednictvím našich rozhovorů mohla velmi často nabrat odvahu. Pokládám to za hodné povšimnutí, že berete problémy lidí nacházejících se v těžké životní situaci vážně a situaci nezneužíváte. To se opravdu často nevidí ....
Určitě i v budoucnu znovu využiji některé Vaše služby a budu Vás dále doporučovat svým známým. Když budu někdy blízko Kassel-u, zastavím se na kávu ....Winking
S.