Bílá magie a Voodoo

Milostná magie - děkuji

Milá Marion,

28.února 2015 jsem k Vám přicestovala taxíkem z Kasselu.
Samozřejmě, že jsem v tom čase byla velmi nešťastná. Byla to pro mě těžký zima. Díky střetnutí s XY na konci léta 2014, přítelem z dětství, který mi v životě vždy a znovu a znovu zkřížil cestu v rozhodujících okamžicích, jsem pochopila, co mi v mém životě nejvíce chybělo.
Láska. Od roku 2003 jsem se soustředila na výchovu svých dvou synů a na budování svoji pracovní jistoty. Moje manželství s řeckým polnohospodářem na ostrově … se dávno rozpadlo. Navzdory tomu jsem se celé roky snažila náš vztah udržovat, ikdyž jen sporadickými návštěvami.
Předtím, než jsem se vdala, jsem hodně cestovala po světě. Žila jsem ve Střední Americe a v USA.

Setkání s XY v minulém roce mi připomnělo to, co mi chybělo po citové a i fyzické stránce. Jeden týden v Berlíně s ním mě vyvedl z mého přísného konceptu a připomenul mi, kdo vlastně jsem. Naše prudké střetnutí se rozplynulo v nicotě. Měsíce jsem po něm toužila. Ve svém zoufalství jsem nakonec přišla za V8mi, abych XY získala nazpět a dostala jsem novou šanci.

Moje návštěva u Vás byla velmi vzrušující. Mám velký respekt před lidmi, kteří transformují energie a mají „Druhou tvář." Když jsem seděla naproti Vám, byla jsem rozrušená. Dali jste mi ještě nějaký čas a po půlhodině jsem se trošku uklidnila. Meditační cesta mě přivedla na poušť k jednomu starému muži s palicí, který mnou třikrát zatočil a poslal mě dále. Řekli jste mi, že jsem s XY propojená a je tam mezi námi láska.

Možná jste poznala velmi rychle, že mi chybí sebevědomí. Navzdory tomu, že jsem úspěšná v práci, mám dva úžasné syny a dobře vypadám a především jsem pozitivní. Navíc jsem velmi citlivá osoba pro energie všeho druhu. Závist a nepřejícnost mě doslovat zničily.

Díky vašim rituálům jsem se dokázala znovu otevřít. V březnu jsem si začala románek s ZZ. Strávili jsme spolu krásný čas. Pomohlo mi to celkem nanovo objevit sebe samu jako ženu. S každým dalším dnem jsem byla optimističtější a čím dál víc sama sebou. Ale tím byla i závist ostatních větší. Dokonce i moje nejlepší kamarádka už delší čas žárlila, což také měla vliv na moji pohodu.

Od té doby co mám Vaši ochrannou magii, závist a zlé energie okolí už pro mně více nepředstavují žádný problém. Moje pozitivní energie už není více narušovaná. Závistivci jeden po druhém kapitulují a mohou mi už jednoduše pouze vycházet vstříc. Nemám před nimi už žádný strach. Děkuji každý den milovanému Bohu a při Vašich meditacích nacházím hluboké uvolnění a sílu.

Nyní znovu zářím. Sousedé, přátelé a obdivovatelé se okolo mě přímo točí. Já sama jsem klidná a plná lásky. Momentálně mám tři ctitele. Cítím, že jeden z nich je mojí druhou polovičkou. Nepřeji si nic víc, než vytvořit s ním láskyplný partnerský vztah. On je citlivý, velkorysý a cítím se s ním velmi dobře.
Rituál pro spojení partnerů mi pomohl. Ten pravý partner je teď tady, i když to není ten, kterého jsem pře půl rokem tak velmi chtěla. Dostala jsem mnohem víc, než jsem očekávala. Děkuji Vám za to z celého srdce. Tento úplněk Měsíce je obzvlášť výjimečný.

Asi před 20 lety, v té době jsem ještě žila v USA, jsem si nakreslila jeden sen. Žena stojící pevně na zemi mě držela za ruce a já jsem se mírně vznášela ve vzduchu. Mezi námi proběhla výměna energie a síly. Obě dvě jsme měli na sobě dlouhé sukně a staromódní blúzky - jako z nějaké dávné doby. Když jsem Vás potkala, vybavil se mi znovu tento sen.

Ještě Vám děkuji a přeji Vám, Vašemu týnu a Vaší rodině všechno jen to nejlepší.