Bílá magie a Voodoo

Milostná magie - děkuji za všechno

Ahoj Pavol,
v prvé řadě vám chci popřát šťastné a veselé Vánoce a šťastný nový rok.
Ještě jednou vám děkuji za všechno. Ať se daří a jste zdraví…

Milý Pavol a Marion,
Chci vám velmi pěkně poděkovat za pomoc těmto lidem. Nevím, jestli bych bez nich byl tam, kde jsem teď. Velmi mi pomohli v mém vztahu a v celém mém životě. Navedli mě na správnou cestu a díky tomu jsem si uvědomil mnoho věcí, které jsem potřebovat změnit. Teď můj vztah postupuje, čekáme spolu miminko. Velmi důležitá je spolupráce s těmito lidmi, protože v první řadě musí o svoje štěstí bojovat člověk, který je osloví. Jsou to neuvěřitelní lidé, a i když jsem se s nimi setkal jen jednou, dalo mi to velmi mnoho.
Takže ještě jednou děkuji za pomoc a spolupráci.

Vánoce

Ahojte,

Přeji celému týmu Bílé magie spokojené a láskyplné vánoční svátky v kruhu nejbližších. Děkuji, že vás znám a pomáháte mi v mých přáních. Díky vám jsem se dostala na cestu sebepoznání a práce na sobě, čehož si velmi vážím, naplňuje mě to štěstím. Tento rok byl pro mně náročný, ale zároveň mě posunul dál. Věřím, že ten následující bude ještě lepší.

Přeji vám mnoho spokojených klientů a probuzených duší. Palko doufám, že se příští rok budeme moct i osobně setkat.

Děkuji vám ze srdce za všechno a požehnané svátky vám všem :)
XY

Děkuji za všechno

Ahojte Monika a Pavol,

Jsem vám nesmírně vděčný za všechno, co sjte pro mě udělali a myslím, že ještě i stále děláte. Cítím a vnímám, že se můj život začíná pomalu obracet k lepšímu. I když si plně uvědomuji, že mě čeká ještě vyřešit kopec problémů a lehké to nebude… Vy jste mi však, kromě mnoho jiného, pomohli položit nové základy v mém duchovním životě a já se snažím na tom stavět. Nedívám se a nevnímám věci tak, jak jsem je vnímal předtím, než jsme spolu začali komunikovat a věřím, že mi to pomůže změnit svůj život k lepšímu, rozhodovat se a konat tak, jak doposud. Ještě jednou vám za všechno z čištého srdce děkuji a přeji vám šťastné a veselé vánoce plné radosti, štěstí, lásky a pokoje.

Přeji hezký zbytek večera :)