Bílá magie a Voodoo

Děkuji milostná magie

Ze všech lidí, které jsem doposud potkala, jste ti nejmilejší a nejlepší!
S mužem, jehož fotku jsem vám poslala, to jde o mnoho lépe, bez vaší pomoci by mě byl opustil ?! Děkuji !!!! V sobotu je bakalářský veletrh, ale dnes večer si jdu se 2 velmi drahými přítelkyněmi zaplavat do aquaparku. Ony dvě, díky bohu, netrpí závistí a žárlivostí. Jsem velice ráda, že já jsem tím též nikdy netrpěla, tak jako moje sestra. Je to hrozná choroba, která člověka nepustí, podobně jako závislost. To, že jsem vás potkala nebyla žádná náhoda!

Velmi vám děkuji a posílám vám veliké objetí,
XY

Děkuji, že vás mám

Děkuji Monika a Pavol za to, že Vás mám a že si užívám každého dne.

Spojení partnerů

Milá Marion,

jsem zpět doma a velice si užívám toho, že myslím na tebe/vás. Velice ti děkuji za to, že jsi mě tak srdečně přijala a vzala do náručí. Naživo jsi skutečně ještě tak 1000, ale 1000-krát intenzivnější Marion než na fotkách. Potom mi prosím řekni, kdy bych tě/vás mohl a směl znovu přijet navštívit. Bylo to taaaaaaaak tvrdé. Pročítal jsem si přes den ještě hodně z toho linku o toxickém vztahu a jsem velice zasáhnutý tím, co jsem tady tobě s tou mou láskou k XX způsobil. 😞😞 Velmi, velmi těžká práce. Fúúúúúú
Vím ale, že když bude XX připravená, začně mi projevovat svou lásku, aby miji dala a nebude lásku jen očekávat a potom ji nedokáže přijmout a nemůže nic ani dávat. Potom se znovu uzdraví, vyléčí se a nastane obrat, a s radostí, touhou a plná lásky přijde ke mně.💕💑🍀

XY

Nová etapa života - děkuji

Ahoj Monika a Pavol,

udělali jste pro mě tolik a tak doufám že se mi to podařilo správně vyjádřit v několika větách, které posílám níže :-).

Nikdy jsem nevěděla jak žít tak, abych byla šťastná. Vždy jsem se chovala dost impulzivně a tak byl můj život jen slet nahodilých událostí, které mě dovedly až do momentu, kdy jsem nevěděla jak dál.
Díky pomoci Pavlovi s Monikou se můj život od základu změnil. Tehdy jsem prosila o pomoc při vyřešení konkrétního problému, ale dostalo se mi mnohem víc, než jsem mohla žádat. Teď žiji novou etapu svého života a jsem moc šťastná :-)

Ďakujem Pavol a Monika!
Moc si vážím toho co jste pro mě udělali :-)

XY

Díky :)

Ahoj Darinka.

Chci ti poděkovat za naše pondělní střetnuí. Cítím hodně energie. Vím, že jsem se od Vás hodně naučila. Myslím si, že teď mohu poprvé říci, že už je potřeba udělat krok z druhé strany. Ode mně jich dostal až příliš. Stejně tak i šancí. Už nejsem naivní, ani nebudu když se náhodou ozve. Měl mě v hrsti. Slov MĚL je skutečně tak. Vím, jak krásný vztah představuji co se týká i chování. Myslím si, že si to zasloužím. Myslím, že nejsem panenka, se kterou si může dělat, co se mu zachce. Jednou tak, podruhé onak. Hodně slz padlo na mou tvář kvůli němu. Ale už toho bylo dost. Pomáháte mi celé ty měsíce a já cítím, že každou chvíli přijde to kvůli čemu jsem se na vás obrátila. Jste vynikající tým! Velice jste mi už do teď s Palkem ukázali a pomohli. Jste úžasní lidé. Potřebovala jsem ti napsat, někdo shora mi pošeptal, že ať nečekám na další setkání, ale hned teď ať napíšu, co mám na srdíčku. Přejí Vám ještě pěkný den a těším se na další střetnutí s tebou a s Palkem na pondělní telefonát.

S pozdravem XY

Vyřešení problému v otázkách lásky a vztahů

Ahoj Monika a Pavol,

na úvod Vás zdravím písemnou formou, už nemám tolik času na telefonáty příp. skajpování, jelikož se mi za poslední týdny život změnil úplně. Od té doby, co s Vámi spolupracuji, se mnoho věcí v mém osobním životě obrátilo k lepšímu. Můj problém byl vztah a silná touha po rodině. Jelikož jsem neviděla už jiné východisko, oslovila jsem Vás pro problémy ve vztazích. Toužila jsem po klidném vztahu a rodině. Četla jsem Vámi doporučenou literaturu, meditovala a soustředila se především na sebepoznávání, sebepřeměnu. Momentálně mám po boku přítele/skoro i manžela, se kterým jsem šťastná a rozumíme se. Před 2 týdny se nám narodil zdravý, krásný chlapeček. Pochopila jsem, jak konečně fungovat a udržet si harmonický vztah i právě díky Vám. Vaše práce je seriózní, profesionální a věřím, že se jednou setkámei osobně. Držím Vám palce ve Vaší další práci.

S pozdravem XY

Poděkování za spolupráci

Upřímné vyjádření vděčnosti Monice, Pavlovi a bílé magii.

Chci Vám upřímně a ze srdíčka poděkovat za Vaši spolupráci, rady a bílé magii za ochranu. Vyjádřit chci upřímnou vděčnost za to, že vždy, když jsem potřebovala, mi z Vaší strany byly odevzdány informace a posilnění.

Ještě jednou ze srdíčka upřímné "DÍKY", a mnoho spokojených klientů a úspěchů ze srdce přeje XY.

Vyřešení zdravotního problému - děkuji

Ahoj Monika, ahoj Pavol,

rozhodl jsem se podělit o své zkušenosti. Je to už rok a půl, co jsem se na Vás obrátil s prosbou o pomoc. Řešil jsem vztahové problémy v manželství a následný rozvod, kdy jsem si už myslel, že můj život dospěl do stádia, že už nemá ani smysl ho dále žít. Tehdy jsem ještě netušil, jak se mi doslova a do písmene od základů změni můj život potom, co jsem se obrátil na Vás. Počáteční nedůvěru, opatrnost, strach, začalo střídat nadšení a radost. Pod Vaším citlivým lidským přístupem jsem pomalu po krůčcích začal pracovat na sobě. Meditaece, čtení doporučené literatury, bylinky, očisty, naše společné rozhovory, telefonáty, setkání - to všechno jsou věci, které mě začaly posouvat vpřed. Vaše práce, kterou na mě děláte - energie, rituály, řízení se Vašimi radami a moje práce na sobě mi každý den ukazuje, že ty výsledky se dostavují. Na začátku jsem byl skeptický, ale dne mohu zodpovědně říct, že ono to opravdu funguje. Jedna z mnohých věcí, které ve mně za tento rok a půl nejvíce rezonují, je vyřešení mého zdravotního problému - zmizla mi senná rýma. Začala mi jako sedmiletému dítěti a vracela se mi každý rok. Od dubna do srpna oči nateklé, nemohl jsem dýchat, silné léky, ospalost… 28 let, rok co rok se mi rýma vracela. Letos? Nic. Zmizla mi senná rýma. Po 28 letech je fuč. Pro někoho poklepání si na čelo, pro mně zázrak. Meditace, energie, naše společná práce - to je pro mně jasný důkaz toho, že to funguje. To, co jsem řešil na začátku - vztah, návrat partnerky, pro mně najednou nabylo úplně jiného rozměru. Uvědomil jsem si také, že čas je u této práce relativní pojem a některé věci se jednoduše nedají ohraničit časem, že kdy to už konečně přijde (chtěl jsem mít partnerku hned po měsíci, co jsme začali spolupracovat). Dnes vím, že obrátit se na Vás s prosbou o pomoc bylo správné a pro mně to bylo i životní rozhodnutí. V naší společné práci k dosažení cíle pokračujeme dále.
Nevím jak to všechno děláte a jak to tam nahoře funguje, ale v tom, co děláte, jste opravdu machři. Internet je dnes plný různých podvodníků, kteří z naivních lidí vytáhnou peníze a odejdou. Avšak u Vás to bylo od začtku jiné - dohodnutá suma a nic navrch, pravidelné telefonáty, setkání. Žádná anonymita, schovávání se, nereagování a pod. Setkatl jsem se u Vás s maximálně seriózním a vysoce profesionálním přístupem. Klobouk dolů před tím, co děláte a jak to děláte.

Děkuji Vám za všechno, s pozdravem, XY

Věštecký rozbor - děkuji

Dobrý den Monika a Pavol, pěkně Vás zdravím,

ukázali jste mi nové směry a poskytli pomoc v situacích, ve kterých jsem si nedokázala sama pomoct. Po Vašem posledním věšteckém rozboru z května 2015 jsem se odstěhovala z domu rodičů do podnájmu u X spolu s přítelem, oba nás to těší a tohoto kroku nelitujeme a moc se z této příležitosti těšíme, za což vděčím i Vám (opravdu jsme neviděli už žádnou možnost, jak vyřešit naši situaci). Přečetla jsem Vámi doporučenou literaturu (ještě mi zbývá jedna kniha), tato literatura mi otevřela nové obzory. Cvičím jógu, ale meditovat jsem ještě nezačala.

S úctou
Děkuji
XY

E-mail: Velké děkuji

Ahoj Darinko,

omlouvám se, že ti píši až teď, dojela jsem v pořádku. Děkuji za nádherný podvečer, který jsem mohla s Vámi strávit. Uvědomila jsem si spoustu věcí, které ke mně přicházely a které jsem v sobě měla již dávno zpracovat. Uvědomila jsem si co pro mne můj muž znamená - meditace ve mně vznesla lásku k sobě samé tak i k němu. Vše staré jak by odešlo a já k němu cítím ještě větší lásku. MOOOOOOOOOOOOOC DĚKUJI. Pozdravuj svého muže - právě vy dva jste mi ukazázali tu důležitou hodnotu a cestu.

XY

Děkuji za meditaci

Ahoj Darinka, chci ti velmi poděkovat za včerejší super večer. Bylo mi úplně skvěle, cítil jsem se jako na vánoce. Jsi skvělá žena a také kuchařka. Děkuji. XY

Krásné narozeniny

🌹💐🎂🍾🍬

Ahoj Moni,

k Tvým dnešním narozeninám Ti přeji hodně všeho, co potřebuješ, abys byla stále šťastná, milovaná, zdravá a hodně energie, protože jí nekonečně mnoho a s láskou rozdáváš jiným, kterí ji potřebují. Užij si v pohodě a lásce tento překrásný den, od nějž svou přítomností děláš obrovskou radost své rodině a od určitého času i nám - ostatním lidem ❤️.

S láskou XY 🍀

Magie peněz - děkuji

Dobrý večer Darinka, nechci teď večer vyrušovat, ale mám dobré zprávy: dům je prodaný, úhrada mi naběhla, už to jen projde přes katastr 😄 takže už jsem šťastný bezdomovec! 😉Přeji pěkný víkend. Mohu Ti příští týden zavolat? XY

SMS: Děkuji

Darinko, dekuji moc za dnesni povidani a vedeni, uvedomila jsem si, ze mam byt privetivejsi, milejsi a dost veci nechat volne jit, nekdy se staram az prilis, hlavne to moc resim. Dekuji mooooc. Preji krasnou dobrou noc. XY :-)

Poděkování - milostná magie

Milý Pavle a Jaroslave,
chci vám tímto poděkovat za vše, co jste pro mne během posledního roku udělali. Kontaktoval jsem vás s jistým záměrem, který se časem vytratil spolu s mým postupným "prozřením". Počáteční záměr zůstal nenaplněn, ale společně jsme dosáhli něčeho, co jsem doposud neznal - nalezení vnitřního štěstí, které je odproštěné od všech vnějších vlivů a můj život tím dostal jiný náboj. Zároveň jsem se naučil toto štěstí sdílet. Celkově můj život dostal jiný směr a teď je pouze na mě abych pokračoval dál…

Srdečně vám děkuji... XY