Bílá magie a Voodoo

Děkuji za rozvoj

Děkuji Monika :) přečetla jsem už čelou trilogii Hovory s Bohem a tolik témat se mi vyjasnilo a nesmírně si vážím, že jsem vás s Pavlem našla. Pěkný den XY

Milostná magie - druhá šance

Ahoj Monika a Pavel.
Chci jen říct jedno velké DĚKUJI, za vasi praci, cas a energii, kterou jste mi věnovali. Nase spoluprace se pomalu blíží ke konci, jelikož jste mě uspesne přivedli az do cílové rovinky, tak jak jste mi to slíbili. Nyní stojím těsně před cílem, připravený prekrocit cílovou čáru.
Jsem nekonecne vděčný za to, že jsem vas potkal a díky vam dostal od zivota druhu šanci. Zhruba před tři čtvrtě rokem jsem se plny zoufalství na vas obrátil s prosbou o pomoc, když jsem po jedenáctiletém vztahu ztratil ženu svého života. Nevěděl jsem jak, a kam v životě dál. Měl jsem ale štěstí, a nasel kontakt na vas. No a díky vam jsme nyní opět spolu, oba vyspělejší, rozumnější a připraveni budovat novy vztah. A teď, díky vam, uz vím i jak :) prožili jsme s přítelkyní spolu krasne Vánoce 2016 a začínáme spolu nejen novy rok, ale i nový život. Díky vám jsem ale nezískal zpatky jen lasku svého života, ale nasel jsem hlavně sam sebe. Zvítězil jsem sam nad sebou, a to díky vaší neúnavné podpoře vydržet, díky vaší snaze naučit mě něco nového, a díky silným a hlubokým myšlenkám, které jste mi zprostředkovali a ktere ve mně stále rezonují.
Díky vam jsem šťastnější, vyrovnanější a vděčnější clovek. Naucili jste mě vidět a vnímat věci jinak, prestat se zivotem vyjednávat a tesit se ze všeho, co mi život přinese do cesty, protože všechno mě nějaký smysl. V těžkých chvílích, a nebylo jich málo, jste mi byli velkou oporou, i když jsem vam hlavně na začátku mojí tvrdohlavosti dal pořádně zabrat. Po mém pádu, když mě opustila přítelkyně, jste mě postavili znovu na nohy, ukázali ten správný směr a podporujíce mě během celé cesty přivedli az do cíle. Nyní je už jen na mně, abych si pamatoval a dokázal přenést i do reálného života vsechno, co jste mě naučili a byl připravený kráčet s úsměvem na tváři a s vděčností v srdci dále po silnici, kterou jste mi ukázali.
Dakujem vam a přeji vše jen to dobré. Vážím si vas.
XY

Velké děkuji

Ahoj Monika a Pavol …

Děkuji za přání do Nového roku, jakož i za velké děkuji, co jste pro mně udělali v minulém roce! Velmi si vážím vaší pomoci, podpory a provázení nelehkým obdobím, kterím jste mě s trpělivostí a láskou stále podporovali… děkuji za všechny vaše rady, které mě posouvají vpřed a posilují v myšlenkách, jak se dívat na věci jinak a vnímat jejich podstatu a smysl ne, jako to bylo v minulosti… děkuji za nové termíny a těším se na tel. rozhovor už brzy…
děkuji ještě jednou za všechno!

Pěkný večer přeji :) XY

Děkuji za všechno - Vánoce

Ahojte Moni a Pali,

přeji Vám krásné a požehnané vánoční svátky plné pohody, lásky, dárečků, zdraví a v novém roce 2017 přeji všechno je to nejlepší a ať je minimálně aspoň tak úspěšný a pohodový pro Vás jako rok 2016.
Jste ti nejlepší učitelé, tišitelé a díky Vám jsem prožila úplně jiný rok jako byly všechny dosavadní. Věřím, že rok 2017 bude dokonalý a to jen a jen díky VÁM.
Děkuji Vám za všechno. Mám Vás velmi ráda ❤️!!

XY

🎁🎄☃️

Vánoční pozdrav

Děkuji krásně Monika a Pavol,

jsem ráda, že jsem vás potkala a že za poslední rok začínám víc chápat samu sebe, život, hodnoty a že jsem šťastná.

Krásné prožité svátků, radost, pohodu a pokoj na duši…XY

Šťastný nový rok

Ahojte Monika a Pavol,

Děkuji krásně :)) I vám přeji krásné Vánoce a šťastný nový rok :)
Mám vás ráda❤️

S pozdravem, XY

Čarovné Vánoce

Milá Monika a Pavol,

děkuji za přání a přeji Vám čarovné Vánoce, plno lepších chvil než byly, ať Vás andílek stráží a ať láska ve Vás jasně září :)

S láskou
XY

Děkuji za všechno

Drahá Moniko, přeji Vám všem krásné Vánoce a za všechno děkuji, miláčkové moji
Papa. XY