Bílá magie a Voodoo

Andrea - milostná magie

Jako první bych chtěla říct všem, kteří našli tuto stránku a pochybují nebo se neumí rozhodnout, že Marion vaše přání opravdu splní!
Proto, jak Marion píše na své domovské stránce, dobře si promyslete, co si přejete, protože se to může splnit!

Milá Marion
Chtěla bych ti říct upřímné a velké děkuji!
Myslím, že můj případ nebyl jednoduchý. Ale tys tomu od samého začátku věřila a povzbuzovala si mě během všech těch měsíců.
Musíte se naučit mít trpělivost, věřit a vždy jít dál, bez ohledu na to , co se stane.
I když tam byly určité překážky a musela si mě mezitím i " nakopnout ", nevzdala jsem se.
A vyplatilo se to!
Někdy stále nemůžu uvěřit tomu, že spolu jsme a není to vždy snadné, ale nyní společně rosteme ve našem vztahu.
Ještě jednou srdečný dík za tvou pomoc a tvou láskyplnou podporu!
Si velmi blízká mému srdci a těším se na osobní setkání s tebou!
Andrea

Děkuji 2014

2014 01 Andi Děkuji Bílá magie

Milá Marion a Pavel,
přeji vám klidné a odpočinkové Vánoce. Doufám, že se vám bude líbit dovolená na vašem oblíbeném ostrově a těším se, že v příštím roce se opět ve zdraví uvidíme.
Letos jsme společně prošli těžkou a tvrdou cestu a vy jste mě vždy znovu a znovu podrželi a dodávaly jste mi energii. Touto cestou bych vám chtěl ještě jednou říci mé nejsrdečnější a nejupřímněji děkuji. Nosím vás ve svém srdci a navždy budu vašim bojovníkem.
Andi

Ďakujem - úžasné rozhovory

Ahoj Monika,
ďakujem ti velmi pekne po našom rozhovore som zase o niečo šťastnejšia aj pokojnejšia je úžasne čo dokaže so mnou urobiť rozhovor s tebou a s Pavlom vždy mi date viac a viac energie, aby som sa citila lepšie a lepšie. Vďaka Vam obom citim sa silnejšia, B.

Ahoj Paľko,
ďakujem Ti za tvoje tvoje slova som už kludnejšia a silnejšia pokračovat dalej to ma posilnuje. Vela robia aj tvoje aj Monikine rozhovory a hlavne to že chcem byt šťastnou a najsť samu seba. Už aj on si všimol že som sa zmenila. Tak som odhodlana ist stale dalej. Ďakujem vam za všetko som vam vďačna za všetkých ktorym pomahate tak ako mne. Už sa tešim na prijemny telefonat s Tebou, B.

Ľúbostná mágia - nová šanca!

Dobrý deň Monika a Pavol,

ani neviem ako mám začať. Snáď asi tak, že to čo sa udialo počas toho ako som kontaktovala tím bielej mágie je neuveriteľné. Môj stav bol stratený a to doslova a do písmena. Šanca na vrátenie mojej lásky bola nulová. Ale... zobrali to do rúk anjeli bielej mágie. Ľudia to, čo oni dokážu, nedokáže nikto na svete!!!!! S mojou láskou sme už ani nekomunikovali, ale ako to zobrali do rúk Marion, Pavol a Monika sa všetko obrátilo ako blesk. Ani nie po týždni spolu komunikujeme, ako keby sa medzi nami nikdy nič nestalo. Dostávame novú šancu a ja neviem ako sa poďakovať týmto ľuďom, ktorý mi tak veľmi pomáhajú. Nehovoriac o tom, aký sú milí, priateľskí a vždy si nájdu na mňa čas, aj o polnoci. Nepracujeme spolu dlho, ale to, čo dokázali za taký krátky čas je božské. Ďakujem, ďakujem, ďakujem vám..... som nadšená z vašej práce a teraz už mám istotu na milión percent, že môj vzťah sa s vašou pomocou posunie do bodu, aký sme si zadali. Nie je slov ako vám poďakovať.... Asi len toľko, že začínam byť konečne a vážne veľmi šťastná.

E.