Bílá magie a Voodoo

Ďakujem - nová šanca

Milý Pavol a Monika,
prijmite odo mňa obrovské ĎAKUJEM... Viem, že to so mnou nebolo vždy jednoduché. Avšak mohla som sa na Vás kedykoľvek obrátiť. Vypočuli ste ma, poradili, naviedli na správnu cestu...Som vďačná, že som našla stránku bielej mágie, pretože to zmenilo môj život. Nasmerovali ste ma na cestu pokoja, rozvahy, zdravého sebavedomia...ukázali ste mi, že k problémom sa dá pristupovať aj inak, nie ako som to robila predtým... Celkovo som pokojnejšia, vyrovnanejšia a čo je najdôležitejšie, som naozaj šťastná. Nielen preto, že mi do života prišla láska, ale naučila som sa byť šťastná aj sama so sebou, tešiť sa z toho čo je, neriešiť zbytočnosti. Všetky Vaše rady a usmernenia som si zobrala hlboko k srdcu. Teraz viem, kde som v minulosti robila chyby a snažím sa ich vyvarovať. Najmä v tom krásnom rodiacom sa vzťahu, v ktorom som dostala novú šancu...
Ďakujem aj celému tímu a prajem Vám veľa úspechov a spokojných klientov.

Vaša M.

Pohlednice: Děkuji

Děkuji: Pohlednice a dárek

Vážená paní Daghan-Malenky,
ještě jednou by jsem se Vám chtěla srdečně poděkovat. Děkuji Vám za Vaši trpělivost a Vaši pomoc. Za to, že se mnou i po tak dlouhém čase stále spolupracujete a nadále věříte mému resp. našemu cíli - je to pro mne mimořádně důležité a velmi si toho cením. Srdečné díky!

Ten pestrobarevný kříž je dárek, který jsem přinesla z Kostariky. Já mám také jeden :) Velmi se mi líbil - je veselý!
A ty dva malé kříže, jsem přinesla z Říma. Jeden pro Vás a jeden pro Vašeho manžela. Ale proč Vám pořád přináším nějaký kříž, to opravdu nevím.
Děkuji za všechno!

Se srdečným pozdravem N