Bílá magie a Voodoo

Mágia lásky, Slovensko

Ahojte Monika a Pavol,

viem, ale manželka sa snaži všetko riešit, aby bolo iba dobre. Sama mi zavolala, že ju to mrzi a, že chce to napravit, čo sa stalo. A som štastný funguje to :) ... Som strašne rad, že som sa na to dal :) ... Sú niekedy nezhody medzi nami, ale konečne si vieme všetko v klude vysvetlit a to som chcel! Tešim sa aj na stretnutie. Chcel by som to do 15. juna sa s Tebou stretnut v Zlatých Moravciach. Chcel by som niekedy aj s Pavlom, len momentalne situácia to nedovoluje. Som taký štastný a Vám vďačný! Dúfam, že raz sa mi to podari a navštivim aj Pavla v Nemecku, hlavne to všetko je po tej finančnej stranke.

Ja sa Ti ozvem ešte, že kolkeho presne by som prišiel. Mám teraz na jún strašne veľa zákaziek, čo potrebujem do určitého termínu dokončit, budem asi pracovat aj po nociach, no tak chcem aj meditovat, lebo budem potrebovat strasne veľa energie. Citim a aj viem, že všetko ide k lepšiemu. Čo sa týka telefonátu s Pavlom, tak mu zavolam v dohodnutom čase. Ďakujem veľmi pekne za správu, ak možem, tak správa - email od Teba alebo od Pavla ma stále potešia a daju mi chut do života.

Pekný večer prajem, P.

Mnohokrát děkuji, Anglie

Milí Pavel, Marion a Slávka,

chtěla bych vám říct, že věci jsou mnohem lepší než byli předtím. Už spím v noci dobře. Pokračuji v životě dál.
V době, kdy nikdo nedokázal identifikovat, že co to vlastně bylo a kvůli čemu mi nikdo nedokázal pomoct, jste mi poskytli opravdu excelentní vedení a pomoc. Chtěla bych vám poděkovat za vaše kvalitní služby. Cítím se mimořádně dobře: po fyzické, emocionální i duševní stránce. Moje práce se založením školy také pokračuje velmi dobře.
Těším se na rozhovor s vámi.
Se srdečným pozdravem a láskou,