Bílá magie a Voodoo

Návrat partnera: Děkuji

2012_06_Anka1a
Milý Pavel a Marion!
Úvodem svého dopisu Vás obou srdečně zdravím. Píšu Vám tento dopis jako vyjádření nejhlubší díků za pomoc, kterou jste mi poskytli. Zároveň chci tento dopis adresovat i všem těm, kteří se na Vás obracejí s nadějí a žádostí o pomoc v těžkých životních situacích.

Já jsem udělala totéž před určitým časem, když jsem ztratila muže, kterého jsem velmi milovala - odvedla mi ho jiná žena. Pavel, Ty jsi mi tehdy dal naději a řekl jsi mi, že ho mohu získat zpět a že my dva můžeme najít opět společné štěstí. Ukázal jsi mi cestu, po které jít. Nebyla to lehká cesta, jak si mě dopředu varoval, ale cesta práce na sobě, poznávání svých nedostatků a předností. Spolu s Marion jste mi dodávali energii dlouhé měsíce a poctivě pracovali na poli magie, zatímco já jsem následovala Tvoje pokyny a pracovala na sobě - lázně, meditace, čtení, sebevzdělávání.

Výsledky se ukazovaly téměř okamžitě, ale nebyly hned trvalé, situace byla komplikovaná. Ty jsi mě však žádal o trpělivost a měl si pravdu. Teď mám svého milovaného muže opět u sebe a oba se snažíme vybudovat náš vztah znovu, tentokrát na pevných základech.Číst více...